Daag wielerfanaten uit met de voorjaarsklassiekerpoule ‘La Ligue du Soigneur’ en win mooie prijzen!

La Ligue du Soigneur

Op 17 april aanstaande zou eigenlijk de tweede editie van de Vrijthof Vrijthof Bike Challenge plaatsvinden. We hoeven helaas niet uit te leggen waarom de organisatie heeft moeten besluiten om deze mountainbiketocht voor het KWF een jaar uit te stellen. Om het gemis van de spanning in april voor deelnemers en supporters te compenseren organiseert stichting JAndrea een voorjaarsklassiekerpoule onder de naam ‘La Ligue du Soigneur’.

Le Soigneur is een extra blond speciaalbier dat de organisatie van de Vrijthof Vrijthof Bike Challenge heeft uitgebracht. Want na gedane inspanning verdien je uiteraard een beloning in de vorm van een lekker koud speciaalbiertje! ‘Soigneur’ is een oude wielerterm, het is de verzorger die de renner na de koers weer oplapt. De opbrengst van dit heerlijke bier gaat – net als die van de Vrijthof Vrijthof Bike Challenge – naar het KWF.

De poule

De poule is heel eenvoudig en laagdrempelig opgezet. Om deel te nemen hoef je alleen maar een teamnaam te verzinnen en acht renners uit een lijst te selecteren die jouw team vormen. De teams die het beste presteren in de Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix, Amstel Gold Race en Luik-Bastenaken-Luik winnen mooie Soigneur prijzenpakketten met onder andere de felbegeerde Le Soigneur-wielershirts. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door verschillende bedrijven. Deelname aan La Ligue du Soigneur is gratis! Om mooie prijzen te kunnen winnen hoef je overigens niet per se in te schrijven; laat op social media met de hashtag #lesoigneur zien hoe jij met je Soigneur van de voorjaarsklassiekers geniet en maak kans op één van de drie gevulde Soigneur-borrelplanken.

Meer informatie

Het inschrijfformulier en meer informatie over La Ligue du Soigneur is te vinden op deze website.