Driedaags foodtruckfestival Bumperkluiven keert terug in de Spoorzone

bumperkluiven

Na de succesvolle kick-off van vorig jaar, keert foodtruckfestival Bumperkluiven dit jaar opnieuw terug in de Spoorzone. De Smederijtuin is van 9 t/m 11 augustus het decor voor dit fantastische evenement voor jong en oud. Drie dagen lang kun je hier smullen, genieten en ontspannen. 

Grotere opzet

De opzet is dit jaar groter dan vorig jaar. Zo komen er extra foodtrucks, is er meer kindervermaak en wordt er ook meer live-muziek geprogrammeerd. Ook slaat de organisatie de handen ineen met RAW, Volkstheater De Boemel en Club Smederij. Samen toveren ze de binnentuin om tot gezelligste spot van Tilburg.

Food, drinks, muziek en meer

Naast de verschillende foodtrucks wordt er ook veel aandacht geschonken aan de drankjes. Zo kun je tijdens Bumperkluiven vele speciaalbieren, wijnen en cocktails drinken. Verschillende singer-songwriters en funky bandjes zorgen voor een heerlijke sfeer.

Voor de kids

Picnic verzorgt het kindervermaak dit jaar. Kids kunnen spelen in de ballenbak, op het springkussen of gezellig knutselen.

Munten winnen

Wij mogen van de organisatie maar liefst voor €50,- munten weggeven. Je kunt deze munten enkel voor drankjes inwisselen. Het enige wat je moet doen is de prijsvraag op onze website juist beantwoorden. Winnaar krijgt per mail een bericht.

Meer informatie

Bumperkluiven is helemaal gratis toegankelijk en geopend op de volgende momenten:

  • Vrijdag 9 augustus: 16:00 – 23:00 uur
  • Zaterdag 10 augustus: 13:00 – 23:00 uur
  • Zondag 11 augustus: 13:00 – 22:00 uur