Restaurant De Beren viert 5-jarig jubileum

De Beren eetcafés zijn al sinds 1984 een begrip in Zuid-Holland, maar ook in Noord-Brabant zijn ze niet meer weg te denken. Zo mag eetcafé Bommel Beer deze maand alweer zijn 5 jarig bestaan vieren en serveren zij dus al vanaf 2008 de bekende spare ribs en saté in Tilburg.
Restaurant De Beren Tilburg is gevestigd in het gebouw van de Euroscoop en al 5 jaar de plek waar gezinnen, jonge stellen, grote groepen en studenten komen eten. Daarnaast werken Bommel Beer en de Euroscoop samen en bieden zij leuke arrangementen aan zoals het BerenBiosMenu, de Ladies Night en binnenkort ook de Men’s night. Jeroen de Beer, restaurantmanager van Bommel Beer en met een toepasselijke achternaam, is al 4,5 jaar verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in het eetcafé. ‘Het is leuk om te zien dat we nog steeds veel gasten terugzien die we net na de opening ook hebben mogen verwelkomen. Ook zien we veel nieuwe gezichten aangezien het Stappegoorgebied steeds meer mensen aantrekt.’

Succesformule

Bij de Beren eetcafés geniet men in een vriendelijke en ongedwongen sfeer van kwalitatief goed eten voor een schappelijke prijs. Beroemd zijn de overheerlijke saté, biefstuk en spare-ribs. Maar ook voor een botermalse tournedos, gamba’s of een frisse salade met geitenkaas draaien de Beren hun poot niet om.  Gasten kunnen ook kiezen voor het voordelige drie gangenmenu, dat €19,50 kost en waarmee nieuwe gerechten worden gepresenteerd. Hiermee willen de Beren hun gasten blijven verrassen.  Zo kun je nu ook terecht voor een gegrilde kalfsteak en een pasta pesto bij de Beren. Gerechten uit het menu die goed aanslaan bij de gasten maken kans om permanent opgenomen te worden op de menukaart. Het succes van de Beren eetcafés gaat al bijna dertig jaar terug in de tijd. Er zijn inmiddels twintig eetcafés in Zuid-Holland, Brabant, Flevoland en Utrecht gevestigd. Daarnaast kunnen de gerechten ook worden bezorgd door de Bezorgbeer en vaart er een Beren Boot door de havens van Rotterdam.