Eethuis Twintig verandert in ‘Tilburgse HotSpot’ tijdens horecasluiting: culinaire stamppotjes, soepen en meer

Eethuis Twintig stamppotjes thuisbezorgd

Ook Eethuis Twintig aan de Piushaven moet voorlopig haar deuren sluiten. Maar stilzitten, dat gaan ze natuurlijk niet doen. Daarom verandert Eethuis Twintig gedurende de horecasluiting in ‘Tilburgse Hotspot’. Ze gaan culinaire stamppotjes – die te combineren zijn met verschillende vleessoorten (en een vega-optie) – en soepen met een Eethuis Twintig tough verkopen. Je kunt de stamppotjes en soepen online bestellen en zelf bepalen of je het komt afhalen of thuis laat bezorgen. 

De stamppotjes die je kunt bestellen hebben uiteraard een culinaire twist. We zetten het menu voor je op een rijtje.

Drie verschillende stamppotjes

Benieuwd welke stamppotjes ze allemaal serveren? Check:

  • Zuurkool. Met gefermenteerde venkel, aardappel, bieslook en jus van paarse mosterd
  • Boerenkool. Cava nero kool, aardappel en jus van gegrilde groente
  • Rode kool. Oosterse rode kool, gekarameliseerde appel en jus van hoisin

Je hebt aanvullend op bovenstaande stamppotjes de keuze uit onderstaande soorten vlees.

  • Gemarineerde buikspek
  • Huisgemaakte gehaktbal
  • Ambachtelijke rookworst
  • Gebakken halloumi (vega)

Voor een kleine portie stamppot met vlees betaal je €9,50 en voor een grote portie €13,50. Wil je er een extra stukje vlees bij? Dan betaal je €5,- extra. Ook hebben ze familiebakken bestaande uit 2 stamppotten en 2 soorten vlees naar keuze voor €32,50. Dit is voldoende voor twee volwassenen en twee kinderen.

Soepen met desembrood van Bikken en Bakken

De koks van Eethuis Twintig gaan ook twee soepen maken die je kunt bestellen. Namelijk een aardappel-prei soep en een pompoensoep. De soepen worden geserveerd met een desembol met vadouvan boter van Bikken en Bakken. Voor 0,3 liter betaal je €6,50 en voor een halve liter soep €9,50.

Bestellen

Lijkt het jou lekker om te genieten van de stamppotten van Eethuis Twintig en wil je dit mooie restaurant aan de Piushaven steunen tijdens de horecasluiting? Bestel dan dagelijks voor 17.00 uur op de website. Je kunt je bestelling afhalen bij Eethuis Twintig of thuis laten bezorgen tussen 17:30 en 20:00 uur.

Restaurants schakelen over op thuisbezorgen en afhalen

Benieuwd welke restaurant nog meer thuisbezorgen of waar je kunt afhalen gedurende de horecasluiting? Check dan ons handige overzicht.