De leukste kerstmarkten in Tilburg

*Update* Bekijk hier de kerstmarkten van Tilburg in 2016.

 

Sinterklaas is inmiddels vertrokken richting Spanje, kerstbomen worden in huis gehaald en de kerstvakantie staat voor de deur. Regio Tilburg staat op dit moment volledig in het teken van kerst. Dit zorgt er ook voor dat er veel kerstmarkten worden georganiseerd. Wij hebben een aantal leuke kerstmarkten in Tilburg en omgeving uitgelicht. 

 18 december 2015

Van 18 t/m 23 december wordt een overdekte kerstmarkt georganiseerd op evenemententerrein ’t Laar. Dit is een markt in combinatie met het Tilburgs Kerstcircus dat hier voor het tweede jaar op rij staat. Op de gratis kerstmarkt staan zo’n honderd kramen en deze zijn dagelijks van 10.00 – 20.00 uur geopend. Het bijbehorende circus is dagelijks van 10.00 – 12.30 uur geopend.

19 december 2015

Op zaterdag 19 december kun je Moonlight Shoppen in de Tilburgse binnenstad. De winkels zijn tot 20.00 uur geopend en de hele stad verkeert in winterse sferen. Op de Paleisring wordt een tweedaagse kerstmarkt georganiseerd, je kunt genieten van een gourmetproeverij op het Pieter Vreedeplein en op het Piusplein wordt een Winterfest georganiseerd.

20 december 2015

Zondag 20 december is het niet alleen koopzondag maar wordt er ook een markt georganiseerd in het Dwaalgebied. Deze staat volledig in het teken van eten. Zo geeft Pierre Wind verschillende workshops en kookt Marcel de Leeuw samen met wethouder Erik de Ridder een glutenvrije maaltijd bij Villa de Vier Jaargetijden.

Ook het Wagnerplein staat op 20 december in het teken van Kerstmis. Mickey en Minnie komen op bezoek, je kunt meedoen aan verschillende workshops, de kerstman is aanwezig en de winkels zijn geopend.

Missen wij er een aantal?

Mochten wij een aantal kerstmarkten missen? Laat het ons dan gerust weten! Organiseer je zelf een leuke kerstmarkt of kerstactiviteit? Dan kun je die op onze website invoeren door dit formulier in te vullen. We laten je het dan weten als de activiteit online staat.