Kom op 50 meter hoogte de Piushaven proeven

In een van de appartementen van het nieuwbouwproject de Havenmeester (nog in aanbouw) geniet je van een fenomenaal uitzicht en een heerlijk 5-gangen In de wolkendiner. Het diner is een van de Te Gekke Etentjes in de stad (www.te-gekke-etentjes.nl/inopdracht), bereid door de Cookaholics. Kom de Piushaven (Tilburg) op zaterdag 12 oktober, zaterdag 9 november of zaterdag 30 november op 50 meter hoogte proeven! Er hebben al ruim 50 eters gereserveerd. Dus wees er op tijd bij, want vol=vol.
 
Je wordt vanaf 18.00 uur bij het informatiecentrum van de Havenmeester verwacht (Havendijk 69 in de Piushaven). Het diner begint om 19.00 uur en kost € 39,50 per persoon.
 
Wil je het fenomenale uitzicht ultiem beleven?
Meld je dan aan in het informatiecentrum van de Havenmeester (Havendijk 69) en ontvang een cadeau waarmee je net iets verder kijkt. Op = op.
Of stuur een mail naar Nina Hovers info@te-gekke-etentjes.nl, met de volgende informatie:
•Naam (voor reservering)
•Aantal personen waar je mee wilt komen
•Dieetwensen
•Een 06 nummer (voor last minute wijzigingen)
•Een mailadres (om de betalingsgegevens naar te verzenden)
Bellen kan ook via 06 411 91 223. Houd er rekening mee dat er beperkte plek is en dat je je uiterlijk 2 dagen van tevoren aanmeldt. Vol = vol.
 
De Havenmeester
Een sterk statement aan de Tilburgse skyline, dat is de Havenmeester onmiskenbaar: 198 appartementen en 11 grote stadswoningen. De eerste bewoners wonen er al. Alle woningen zijn in april 2014 klaar. Met het In de wolken-diner kun je alvast ervaren wat de Havenmeester met je doet.
Meer informatie over De Havenmeester vind je op www.dehavenmeester.info.