Ladies verwenavond bij PLUS LUTZ Reeshof

scankast plus lutz

De supermarkt van PLUS LUTZ staat zaterdagavond 21 juni van 21.00 tot 23.00 uur in het teken van een Ladies Verwenavond. Diverse collega ondernemers uit de wijk Reeshof zullen zich presenteren in de supermarkt. Tussen de levensmiddelen door kunnen de ruim 300 dames proeven, kennismaken, ervaren, ontspannen en genieten van het geen er gepresenteerd gaat worden. 

Zo krijgen de dames bij binnenkomst een welkomstdrankje en bij verschillende kramen krijgt men informatie en/of kan men kennismaken met: plaatsen van een piercing en tattoo in de supermarkt, sporten in de Reeshof, leuke sieraden en cadeautjes, schoonheidspecialiste, heerlijke cup cakes maken, trendy en betaalbare kleding, huishoudelijke artikelen, een heuse wijnproeverij, afslanken, massage, wirlpool, uitzendbureau, wierook/oliën, bodywrap,  en diverse nieuwe drankjes.

Alle aanwezige dames krijgen een aantal consumptiemunten en een gratis lotnummer waarmee zij onder andere de volgende prijzen kunnen winnen: een piercing, 1 maand gratis sporten, bon voor workshop zelf wierook maken, 1 bodywrap, hulptehuur cadeaubon, massage behandeling, Ibiza sjaal, aromabrander, kleding cadeaubon, 5 tassen van Dr. Oetker, een beautyworkshop voor 6 personen, doucheproducten pakket en 2 “LUTZ Exclusief” pakketten.

Tijdens de looproute door de winkel zullen de dames getrakteerd worden op diverse lekkernijen, aanbiedingen en gratis goodies. Tot slot kan er, onder het genot van een drankje, genoten worden van de klanken van de zangers Gabor en Marc van Alphen die deze avond gezellig zullen afsluiten.

Dit evenement is uniek omdat een combinatie van ondernemers uit de Reeshof zich presenteren in een supermarkt. Het doel van deze avond is om de “Ladies” te laten genieten van een avond vol met verrassingen. Zo verteld Marielle Lutz: “Wij vinden het leuk om, na het succes van vorig jaar, opnieuw iets voor onze klanten terug te doen in vorm van een gezellig avondje uiten daar willen we ook andere ondernemers van mee laten profiteren”. “We zijn daarom ook zeer blij dat er wederom zoveel ondernemers uit de Reeshof zich hiervoor hebben aangemeld”

De dames uit de Reeshof zijn door PLUS LUTZ en de participerende ondernemers uitgenodigd. Er zullen in totaal 300 dames aanwezig zijn.