Mango keert met vrouwen- en kinderafdeling terug naar de Tilburgse binnenstad!

Goed nieuws voor dames die fan zijn van de winkelketen Mango! De winkel keert terug naar de Tilburgse binnenstad. In de nazomer openen ze een winkel in het gebied van de vernieuwde Emmapassage. De winkel wordt maar liefst 550 m2 en bevat een dames- en kinderafdeling. Dat meldt het Brabants Dagblad op hun website. Mango had eerder ook al een vestiging in Tilburg aan het Pieter Vreedeplein. Daar is nu Restaurant BLU geopend.

Dat meldt het Brabants Dagblad op hun website. Ook verhuist Prénatal van de Schouwburgpromenade naar het gebied wat nu flink wordt ontwikkeld rondom Gianotten Mutsaers. De eerste winkels in de nieuwe Emmapassage zijn al geopend (onder andere de ANWB-winkel en de C&A). Vastgoedontwikkelaar Wereldhave hoopt komende tijd nog meer winkels bekend te maken die zich in het gebied gaan vestigen.

Horecapleintje

Het gebied krijgt ook een horecapleintje waar diverse concepten zich gaan vestigen. Denk aan Coffeecompany en Anne&Max. Over dit horecapleintje en de concepten die zich daar openen, lees je meer in dit artikel.

Meer informatie

komen veel appartementen verdeeld over diverse gebouwen en een doorbaak naar de Heuvelstraat waardoor er een nieuwe verbinding ontstaat tussen de Emmapassage en de Heuvelstraat. Onder de appartementen worden commerciële plinten gemaakt waar winkels en horecaconcepten zich gaan vestigen.

Benieuwd naar impressies van dit gedeelte van de binnenstad? Check dan vooral deze pagina.