Mevr. Vermeer in lijst top 100 meest invloedrijke personen

Vandaag is bekend geworden dat de Tilburgse ondernemer Chantal Vermeer is opgenomen in de lijst van 100 meest invloedrijke mensen binnen de modebranche in 2013. Het vakblad Textilia heeft gemeend dat Chantal, eigenaresse van de winkels Mevr.Vermeer in Tilburg en Goirle, in de lijst thuis hoort. Iets om zeer trots op te zijn.

Chantal is 41 jaar en ruim 15 jaar actief binnen de modebranche. Op jonge leeftijd ging zij al met haar ouders de wereld over op inkoop voor de winkels van ouders. De liefde voor kleding en mode zitten dus simpelweg in het DNA van Chantal. Na haar opleiding aan de MTRO opende zij 15 jaar geleden haar eerste boetiek in het centrum van Eindhoven. De laatste zeven jaren is zij actief onder de naam Mevr.Vermeer en runt zij een tweetal winkels respectievelijk in Tilburg en Goirle.

De bijzonder actieve en creatieve manier van ondernemen binnen de modebranche krijgt nu dus ook landelijke waardering. De hoogste modeshow ter wereld, de koudste modeshow ter wereld en op 9 november de actie waarbij 50 klanten een onderbroek gaan “ruilen” voor en gratis broek. Allemaal creatieve marletingacties die hebben bijgedragen aan de naamsbekendheid van Mevr.Vermeer. Tel daar de vakkennis daar bij op en je ziet je naam terug op een lijst vol namen als Ronald Kahn (Coolcat) en Victor&Rolf.

Op 4 november zal er tijdens een awardshow bekend gemaakt worden wie uiteindelijke de meest invloedrijke persoon binnen de modebranche van Nederland gaat worden. Of Chantal dat gaat worden is nog de grote vraag. Dat ze van enorme invloed is op het modebeeld in Tilburg en Goirle mag zeker genoemd worden.

Mevr. Vermeer is een voorbeeld van een gedreven en creatieve Tilburgse ondernemer die binnen een moeilijke markt onderscheidend bezig is en doormiddel van kwaliteit en bijzondere acties blijft opvallen bij een breed publiek. Durven schakelen en meebewegen met een veranderende vraag hebben haar ongetwijfeld deze mooie nominatie opgeleverd.

Wij hopen natuurlijk op Mevr.Vermeer!