Nieuwe culinaire beleving op de Piushaven: vaartochten met viergangendiner van je favoriete restaurant

piushaven culinair

Een drie uur durende vaartocht over de Piushaven, het Wilhelminakanaal en de directe omgeving die wordt begeleid door een viergangenmenu van je favoriete Tilburgse restaurant. Vanaf komende maand strijkt Piushaven Culinair neer in de Piushaven. Iedere week kun je genieten van de gerechten van een ander Tilburgs restaurant. Lees snel verder. 

Diner of lunch van je favoriete restaurant op het water

Vaartochten door de Piushaven en het Wilhelminakanaal: die kennen we al. Maar vanaf nu is het ook mogelijk om tijdens deze tocht te genieten van een heerlijk diner. Wat je kunt verwachten? Een welkomstdrankje, viergangendiner met culinaire gerechten en een fantastische beleving. Check hieronder wanneer je van welke restaurants kunt genieten midden op het water.

  • 9 t/m 13 juni: Gastrobar RIX
  • 16 t/m 20 juni: Jaxx Marina
  • 23 t/m 27 juni: Eethuis Twintig
  • 30 juni t/m 4 juli: Taste!

Prijzen en reserveren

De arrangementen zijn van woensdag tot en met zondag te reserveren op bovenstaande data. Piushaven Culinair start dan van 16:45 uur en duurt tot 20:00 uur. Achteraf kun je natuurlijk – met de versoepelingen op komst – naborrelen bij één van je favoriete horecazaken aan de Piushaven of elders in de stad. Ook heeft Piushaven Culinair op de zaterdagen en zondagen een lunchvaartocht. Deze tocht start om 11:30 uur en duurt tot 14:30 uur.

De prijzen zijn als volgt:

  • Dinervaart: €95,- per persoon inclusief welkomstdrankje en drie uur varen
  • Lunchvaart: €75,- per persoon inclusief welkomstdrankje en drie uur varen

Het is ook mogelijk om een bijpassend wijn/bierarrangement bij te boeken. Je kunt hier bij je reservering naar informeren. Reserveren kan door te bellen of mailen naar het restaurant waar jij graag tijdens Piushaven Culinair van geniet.

Uiteraard worden de coronamaatregelen in acht genomen. Tijden zijn onder voorbehoud van de maatregelen of versoepelingen daarvan.

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Piushaven Culinair? Volg ze dan vooral via Facebook. Ze hebben ook mogelijkheden om je de rest van de zomer op een culinaire manier van het water te laten genieten. Denk aan ontbijt-, lunch- en dinervaarten, wijn- en bierproeverijen, bedrijfsfeesten, teamuitjes, familiedagen en veel meer. Mocht je daar interesse in hebben, kun je altijd vrijblijvend een mail sturen naar info@piushavenculinair.nl.