Pizza, Pasta & meer: BLOEM Pizzabar open in de Reeshof!

Bloem Pizzabar

Goed nieuws voor bewoners van de Reeshof en alle Tilburgers die houden van een goede authentieke pizza en de Italiaanse keuken. BLOEM Pizzabar draaide donderdagavond 15 februari alvast een proefdag en is vanaf vandaag (vrijdag 16 februari) voor iedereen open. Lees snel verder.

Je vindt BLOEM Pizzabar recht tegenover Station Reeshof in het pand waar voorheen Trattoria Farci was gevestigd. De afgelopen maanden werd het pand getransformeerd en in een nieuw jasje gestoken. Eigenaar Carmelo wil zijn liefde voor het eten uit zijn Italië graag delen met de rest van Tilburg. Op de menukaart vind je tagliere (een plank vol Italiaanse delicatessen), traditionele pizza’s zoals de marinara, margharita en calzone, maar ook specials zoals de pizza ‘pistacchio paradise’ en ‘sicily sunshine’. Geen liefhebber van pizza? Geen probleem. Ook voor een traditionele pasta bolognese, lasagna, ravioli tartufo of tagliatelle met zalm kun je er terecht. Voor kinderen staat er ook genoeg lekkers op de menukaart.

Uiteraard staan er ook Italiaanse salades (caprese, gegrilde groenten of burrata) op de menukaart, net als een huisgemaakte tiramisu, affogato en andere Italiaanse desserts. Oftewel; voor een geheel verzorgde Italiaanse avond kun je nu ook aan het Ketelhavenplein 49 in Tilburg terecht. De gerechten zijn ook af te halen en binnenkort starten ze ook met het thuisbezorgen van de lekkerste Italiaanse pizza’s en pasta’s.

Eigenaar Carmelo in zijn zaak.

Meer informatie

BLOEM Pizzabar is van woensdag t/m zondag van 17:00 – 21:00 uur geopend. Wil je meer informatie? Bekijk dan snel de website van de pizzabar. Zo zoeken ze nog personeel. Op de hoogte blijven van alle actuele acties? Volg ze op Instagram en Facebook. 

Verse pizza’s recht uit de oven.