Platform VeilingDealz maakt vliegende start: Reeds 60 (web)winkels

Het online platform VeilingDealz heeft een vliegende start gemaakt. Sinds de lancering in december 2013 hebben zich al meer dan 60 (web)winkels aangesloten bij het concept waarbij ondernemers op een snelle, makkelijke, voordelige en toch effectieve manier hun product/dienst online in de aanbieding kunnen zetten.

VeilingDealz biedt uitkomst te midden van een wildgroei aan veiligsites. Die concentreren zich vaak op faillissementsverkopen, tweedehands producten, vakanties of andere diensten. Een betrouwbaar en veilig platform met een keur aan nieuwe artikelen van betrouwbare aanbieders was er nog niet, maar VeilingDealz heeft die leegte met succes opgevuld. Zeker in een tijd van economische crisis, waarin (web)winkels onder druk zijn komen te staan, is het initiatief een uitkomst gebleken.

Inmiddels zijn 60 winkels aangesloten bij het platform: 42 fysieke winkels en 18 webshops. VeilingDealz wordt veelal omarmd door topzaken en grote webshops, alsmede ook door kleine en middelgrote bedrijven die snel, makkelijk en voordelig stappen willen maken op het digitale front.

Het platform biedt aanbiedingen van gerenommeerde, grote partners als Karwei, Shoeby en Parfumwinkel.nl.
Elke winkel die aan de voorwaarden voldoet (webshops moeten onder andere een keurmerk hebben) kan zich aansluiten. De aanbieder krijgt dan zijn eigen veiling-applicatie, die hij promoot vanuit zijn eigen winkel of website. Alle producten van alle (web)winkels, altijd met een gegarandeerd voordeel en met iedere dag een extra aantrekkelijke DagDeal, worden aangeboden op het overkoepelende platform VeilingDealz.nl, dat inmiddels zo’n 400 bezoekers per dag trekt.

Hierdoor ontstaat een wederzijdse versterking. Het voordeel voor de deelnemer is evident: meer traffic/promotie door de kruisbestuiving naar de eigen website/webshop.

VeilingDealz verkoopt zelf niets. Hierdoor koopt de consument producten bij winkels waar men verstand heeft van de waar en niet bij een opkoper die het enkel om handel te doen is. Vragen over een product kunnen dus ook gewoon aan de aanbieder gesteld worden, net zoals deze de garantie en (retour)voorwaarden bepaalt.