Pop-up champagnebar van Dis Donc in de Piushaven

Het gonst al geruime tijd over hoe hip en happening de Piushaven van Tilburg gaat worden in de toekomst. Dat er een vernieuwing gaande is, is merkbaar. Veel nieuw talent begint met ondernemen. De gevestigde namen gooien het roer om en gaan samenwerken met jonge ondernemers.

Falcon

Tijdens Falcon kon u genieten van verschillende champagne per glas bij onze pop-up champagnebar. In samenwerking met wijnbar Corton heeft Dis Donc dit nieuwe concept geprobeerd en het is met groot succes ontvangen.

Begin februari opende Guus Meeuwis samen met topchef Dick Middelweerd het pop-up restaurant “Guustaaf” in het Falcongebouw van de Piushaven Tilburg. Dit was de voorbode van wat voor bijzonders er komende jaren georganiseerd gaat worden in het Falcongebouw. Dis Donc is vanaf mei gevestigd in het Falcon complex en zal het komende jaar verschillende workshops en proeverijen geven in samenwerking met Eethuis Twintig.

Pop-up champagnebar

De pop-up is een proef middag voor de #ChampagneFriday die iedere laatste vrijdag van de maand zal worden gegeven. Vanaf 15:00 uur kunt u dus genieten van een heerlijk glas champagne aan de Piushaven. Vijf verschillende “growers” champagne per glas te proeven: 1 huischampagne, 1 millésime, 1 rosé, 1 zéro dosage.

Let op: De 1e editie is eenmalig op zaterdag (30 mei) bij Eethuis Twintig. Vanaf 15:00u bent u welkom aan de  Piushaven nr. 20.

pop-up-champagnebar