Restaurant, Friethuys en bezorgservice: Karakter nu 7 dagen per week open

Karakter Tilburg

Gasten die voor een gesloten deur staan of bedrijven die geen broodjes kunnen bestellen op maandag of dinsdag: het is nu allemaal verleden tijd. Want na veel vraag heeft Karakter Tilburg besloten om zeven dagen per week haar deuren te openen. Een grote verandering, maar ook een mooie uitdaging vindt mede-eigenaresse Laura Kruijssen. “Wij kunnen niet wachten!”

Vanaf 1 maart gaan de deuren officieel elke dag open. Dat geldt voor zowel het restaurant (lunch & diner), als het Friethuys en de broodjes bezorgservice. Je kunt bij de zaak aan de Beukenstraat terecht op de volgende tijden:

  • Restaurant: dagelijks van 11.30 tot 23.00 uur
  • Friethuys: maandag t/m vrijdag van 11.30 tot 21.00 uur, zaterdag en zondag van 16.00 tot 21.00 uur
  • Bezorgservice: bestellen vóór 11.00 uur, bezorgen tussen 11.30 en 16.00 uur

Leuk om nog even te vermelden: het restaurant van Karakter heeft sinds kort een gloednieuwe menukaart. Alvast bekijken wat jij gaat bestellen? Check hier de menukaart.

Karakter tilburg

Van snacks tot seizoensgerechten en meer

Karakter Tilburg is een tweedelig concept. Aan de ene kant heb je het restaurant: hier wordt elke dag met verse producten gewerkt, staan innovatie en vernieuwing hoog in het vaandel en bieden ze (naast het vaste menu) ook wisselende seizoensgerechten. Aan de andere kant vind je een trendy Friethuys, waar friet en snacks van hoge kwaliteit worden bereid.

Sinds 2019 is daar nog een onderdeel aan het bedrijf toegevoegd: je kunt namelijk heerlijke broodjes bestellen en laten bezorgen. Ook zijn er speciale lunchboxen mogelijk voor bedrijven.

Wil je meer weten over een van de concepten? Bekijk dan even de website van Karakter.