The Talk of the Town komt met een tweedaagse reünie

The Talk of the Town

Discotheek The Talk (of The Town) aan de Heuvelring was van het begin tot het eind een begrip in Tilburg en omstreken. Eerst onder leiding van Harry de Bont en Frans Clijsen, later opgevolgd door Marco de Jong en Bob Gimbrère. Op 21 en 22 maart vindt er opnieuw een reünie plaats, deze vijfde editie duurt zelfs twee dagen!

Van Hollands naar house

In de begindagen stonden alle grote Nederlandse artiesten op de bühne, van André Hazes tot Rob de Nijs. In de jaren ’80 en ’90 brachten ze de nadruk meer op disco. Later werd dat housemuziek en stonden er dan ook regelmatig bekende DJ’s achter de draaitafels. ‘Turn Up The Bass’, wat een grote stempel drukt op de hele housescene, wordt er geboren. Deze vooruitstrevendheid qua muziek, lichtshow en inrichting werd gewaardeerd door de bezoekers en deze stonden dan ook, vanaf de opening in 1978 tot de sluiting in 2003, letterlijk in de rij.

Talk of the Town

Vijfde reünie

Aangezien The Talk een grote rol heeft gespeeld in het Tilburgse uitgaansleven besloten oud-medewerkers een reünie te organiseren. Na vier succesvolle edities wordt dit al de vijfde keer dat er een reünie van The Talk wordt georganiseerd. Deze keer wordt bijzonderder dan de voorgaande edities want deze vindt op twee dagen plaats. Op zaterdag 21 maart (22:00 – 04:00 uur) knalt er muziek vanaf midden jaren ’90 tot en met 2003 door de speakers. Op zondag 22 maart (15:00 – 20:00 uur) staan disco en soul muziek centraal. Al deze festiviteiten vinden plaats in het originele Talk-pand aan de Heuvelring.

Wil jij met je vrienden van toen (of nog steeds) weer een weekend losgaan op de muziek van toen in dé discotheek van toen? Kaartjes zijn te verkrijgen op de website van The Talk of the Town Reunion.

Kaarten winnen

Wil jij kaarten winnen? Vul dan de prijsvraag op onze website in. Wij geven namelijk voor beide dagen 2 x 2 kaarten weg.

Foto’s

De organisatoren van de reünie zijn op zoek naar foto’s van The Talk uit alle periodes. Mocht jij deze hebben, dan kun je ze mailen naar info@terugnaardetalk.nl. Ben jij benieuwd naar hoe de reünie er voorgaande jaren uitzag? Bekijk dan eens de fotoboeken op onze website.