Tilburgers introduceren nieuw concept: Limodinner

Oprichter en surprise planner Eugene Gommers maakt van een verrassing voor zijn vrouw de stap naar een professioneel bedrijf voor iedereen die iets te vieren heeft of gewoon van verrassingen houdt.  Alle ervaring opgedaan in 37 jaar sales-marketing bij Procter & Gamble komt nu goed van pas. Hij creëert nu een premium beleving op het allerhoogste niveau en introduceert een nieuw concept in de horecabranche. Bij Limodinner geniet je van culinaire hoogstandjes van toprestaurants die in de Michelingids van 2015 staan. 

De perfecte verrassing

Astrid, de vrouw van Eugene: ”Ik werd 50 jaar en wilde dat normaal vieren. Daar waren mijn man en zoon het niet zo mee eens. Zij organiseerden een surpriseparty waarin iedereen werd gevraagd in black tie aanwezig te zijn. Ik werd verrast met een heerlijk diner in een prachtige limousine. Het was een avond om nooit te vergeten”. Een nieuw idee was geboren.

limodin

Hoe het werkt

Limodinner is een nieuwe horecabeleving dat gegarandeerd een onuitwisbare impact heeft. Hoe het werkt: je boekt een arrangement bij Limodinner, wordt opgehaald met een mega grote Amerikaanse Lincoln limousine en kiest restaurants uit de de selectie toprestaurants in de Michelingids. Je kiest zelf de route en stops en geniet ondertussen van een drie-gangenmenu.

Beleving

Limodinner speelt in op de ultieme beleving. Als je Limodinner boekt maak je gebruik van een bijna all inclusive formule inclusief limousine, chauffeur, kilometers, brandstof, champagne, wijnen, frisdrank, water, amuses, een drie-gangen sterrendiner, koffie, thee, sterren bonbons gemaakt door Michelin sterrenkoks, limoncello, lampone en optioneel je favoriete drankje voor na het diner.

limodinner