Tilburgs restaurant levert gratis wc rol bij iedere bestelling voor thuis

tuinhuis culinair

Restaurants die in deze tijd gaan thuisbezorgen, dat zien we gezien de omstandigheden momenteel vaker. Maar sommige ondernemers gaan wel heel grappig om met de situatie. Tuinhuis Culinair bijvoorbeeld. Zij moeten hun restaurant voorlopig sluiten en gaan dus thuisbezorgen. Extra leuk: ze leveren bij iedere bestelling een wc rol mee. 

Hiermee spelen ze natuurlijk in op het feit dat veel Nederlanders er momenteel, hoewel dit volstrekt onnodig is, wc papier inslaan. Waarom wc papier, is voor iedereen (en vaak ook bij degene die het aanschaffen) een raadsel. Maar goed: heb je wc papier nodig en is het op in de winkel? Dan kun je altijd nog wat bestellingen bij Tuinhuis Culinair plaatsen en je krijgt per bestelling een gratis wc rol thuisbezorgd.

Bestellen bij Tuinhuis Culinair

Tuinhuis Culinair bezorgt een gevarieerd aanbod aan lekkere gerechten. Van crostini’s tot maaltijdsalades en van de signature lunchgerechten tot heerlijke tapas. Of liever borrelen in tijden van sociale onthouding? Tuinhuis Culinair bezorgt ook nog eens heerlijke borrelplanken. Het volledige aanbod vind je op de online bestel website.