Tilburgse vriendinnen lanceren gratis gids ‘PLEK ZAT!’ met leukste plekken om buiten te borrelen tijdens corona

Buitenborrelgids Tilburg

Een tijd terug zagen we nog sneeuw, maar hopelijk breekt de lente nu toch écht door en blijft hij ons ook vergezellen. En wat is er dan fijner dan lekker naar buiten te gaan als de zon schijnt? Op de bekende plekken in de stad is het dan al gauw erg druk, maar Tilburg heeft genoeg mooie parken en pleinen waar het je prima kunt relaxen of borrelen. En waar je dit kunt doen kun je lezen in de nieuwe buitenborrelgids ‘PLEK ZAT!’.

PLEK ZAT!

Het afgelopen jaar was iedereen helaas veel te weinig vinden in café’s en op terrassen. Maar mede daardoor zijn we wel op veel verschillende plekken in, of net buiten de stad terecht gekomen. Lekker borrelen in de buitenlucht! En dat ging prima, in alle seizoenen. Het inspireerde Linda Koster en Noortje van Venrooij, de makers van de mini buitenborrelgids. De PLEK ZAT! gids bundelt dus de beste borrelplekken van de stad. Er is voor de term ‘borrelen’ gekozen vanwege de gezellige naam, maar natuurlijk kan je ook natuurlijk gewoon borrelen met een kop thee of een colaatje. Zolang het maar gezellig is en er geen rommel wordt achtergelaten is er genoeg leuks te ontdekken in eigen stad.

Meer informatie

De makers van de gids – Linda en Noortje – wensen je heel veel plezier met de gids! PLEK ZAT! is uit enthousiasme geboren en gemaakt, de buitenborrelgids is daarom ook gratis te downloaden via deze website. Meer tips voor ultieme borrelplekken zijn meer dan welkom, laten de dames ons weten. Linda en Noortje zullen deze dan ook hoogstpersoonlijk zelf gaan testen op borrelwaardigheid. Volg de Instagram pagina van PLEK ZAT! voor meer leuke updates en informatie!