Tip van de week – Megavlooienmarkt bij ’t Laar

In de wekelijkse rubriek ‘Tip van de week’ tipt de redactie van Tilburg.com je met de leukste acties, uitjes of hotspots van Tilburg. Zo proberen wij jouw leven in Tilburg nóg leuker te maken. Deze week heeft Fira een leuke tip voor je. Op zondag 17 maart vindt de Megavlooienmarkt bij ’t Laar weer plaats! Benieuwd? Lees snel verder!

Houd jij van struinen over marktjes en zoeken naar de meest unieke tweedehands items? Of wil jij graag bij jouw eigen kraampje staan en spulletjes verkopen? Dan is deze Megavlooienmarkt écht iets voor jou! Deze markt wordt meestal twee keer per jaar georganiseerd. Dus mocht je komende zondag niet kunnen, dan is dat geen probleem! Op Zondag 9 juni is de volgende editie. Zet die maar vast in je agenda!

Over de vlooienmarkt

Deze gezellige vlooienmarkt vindt plaats op het grote Evenemententerrein ’t Laar in Tilburg. Ontdek de meest mooie en unieke tweedehands items. Van kleding tot boeken en van speelgoed tot curiosa. Voor elke liefhebber van tweedehands spullen is er wel iets te ontdekken op de markt. Van 9:00 tot 16:30 uur kun jij jouw winkelhartje sneller laten kloppen! Wil je een eigen kraam op de markt? Geef je dan op via de website. Begeef je deze zondag snel richting het ’t Laar en geniet van een middagje struinen over de markt!

Eigen ervaring

“Ik vind de oubollige charme van een vlooienmarkt ontzettend leuk. Ik vind het mooi om te zien dat de spullen die in de kraampjes liggen een verhaal hebben. Lekker kletsen met de mensen die achter een kraampje staan, vind ik erg gezellig en er hangt altijd een leuke sfeer op zo’n markt. Vooral bij zo’n Megavlooienmarkt kun je extra lang rondlopen. Heerlijk!”

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in de Megavlooienmarkt? Kijk dan vooral even op de website!