Tip voor het weekend: heerlijke DIY aspergemenu’s en next-level barbecuepakketten van Cookaholics

aspergemenu

Het asperge- en barbecueseizoen is weer begonnen. Tijd om het witte goud dan ook weer te proeven en de kolen aan te steken. Ben jij geen kei in het klaarmaken van asperges? Cookaholics helpt je uit de brand. Dit weekend serveren ze namelijk wederom een heerlijk drie- (of optioneel vier-) gangen aspergemenu voor thuis. Ook kun je er verschillende barbecuepakketten bestellen met het allerlekkerste vlees en fantastische visproducten. 

Foto: Aspergemenu Cookaholics van vorige week. Deze week pakken ze nog grootser uit.

Het aspergemenu van Cookaholics

Door van het aspergemenu van Cookaholics te genieten, steun je niet alleen Cookaholics, maar ook de lokale aspergeboer Verhoeven uit Cromvoirt. De medewerkers van Cookaholics bieden deze aspergeboer letterlijk de helpende hand. De asperges die jij eet als je dit menu gaat bestellen, zijn namelijk door het personeel van de cateraar zelf gestoken, schoongemaakt, geschild en bereid.

Eerder serveerde Cookaholics ook al aspergemenu’s en vanaf deze week heeft dit menu een fikse upgrade gekregen. Zo geniet je vooraf van in gin-tonic gemarineerde zalm met verschillende bereidingen van komkommer en dille-olie. Optioneel kun je daarna als tussengerecht genieten van een aspergesoep gevuld met Hollandse garnaaltjes.

Het hoofdgerecht is een entrecote met asperges, truffeljus, aardappeltjes en dragonmayonaise en als dessert staat de chocoholics op het menu. Dit is een mousse van donkere chocolade met een ganache van basilicum aangevuld met een hangop van roze peper en aardbeien. Dit heerlijke menu is voor €26,50 te bestellen en als je van het tussengerecht wilt genieten komt daar  €3,- bovenop.

Barbecuemenu’s

Wil je lekker gaan barbecuen komende weekenden? Lekker! Naast de geweldige aspergeboxen biedt Cookaholics ook BBQ menu’s aan. De menu’s bestaan uit het beste vlees en de lekkerste vis, huisgemaakte salades en sauzen. Het enige wat jij moet doen: tafel dekken, items op de bbq bereiden en genieten maar. Er zijn verschillende barbecuepakketten te bestellen, variërend tussen de €24,75 en €37,50 per persoon.

Verwacht niet zomaar een barbecue. Cookaholics omschrijft de barbecuepakketten als next-level. Denk bijvoorbeeld aan een pork rib roast, Zuid-Amerikaanse ribeye, heerlijke lamsracks, gevulde zeebaars, picanha steak, dry rub buikspek en veel meer.

Bestellen

Bestellen kan via de website van Cookaholics. Je kunt je bestelling op vrijdagen en zaterdagen ophalen bij Doloris in Tilburg en hoeft de gerechten thuis enkel nog op te warmen. Bij vragen kun je een WhatsApp berichtje sturen naar de Cookaholics Hotline: 06-83410721. Wil je jouw aspergemenu liever thuis laten bezorgen? Dat kan tegen een betaling van €7,50 extra.

Goed om te weten: als je extra wilt uitpakken kun je ook verschillende wijnen, do-it-yourself cocktails, een sangriabox en veel meer bij je diner bestellen.