Traiteurgerechten, lunch & diner: Omega 3 aan het Besterdplein

omega 3

Op de plek waar voorheen ’t Vishuys was gevestigd, vind je sinds afgelopen zomer een nieuwe visspeciaalzaak: Omega 3. Aan het Besterdplein scoor je hier dagverse vis, een lekkere lunch, diner of andere vers gemaakte recepten. Lees snel verder. 

Omega 3 is dus meer dan een viszaak waar je enkel een haring of kibbeling kunt afhalen. Ze verkopen namelijk ook luxe belegde broodjes en wraps met kakelverse vis. Tevens hebben ze heerlijke soepen, waaronder kreeftensoep en boullabaise en zijn de diverse salades ook een aanrader. Ook als je zin hebt in een lekkere verse maaltijd om thuis op te warmen, kun je bij Omega 3 terecht. Zo verkopen ze verse visbami, paella, viscurry, vislasagne en veel meer. Of scoor een lekkere snack zoals de krabrisotto kroket, krabkoekjes of een visloempia.

Uiteraard kun je er ook terecht voor de traditionele producten die je in een viswinkel verwacht. Denk aan kibbeling, gefrituurde gamba’s, Hollandse garnalen, gebakken zalm, gerookte makreel en veel meer. Ook voor verse schelp- en schaaldieren voor je fruits de mer schaal kun je bij de visspeciaalzaak terecht. Met 21 jaar ervaring in het vak kun je ze dat wel toevertrouwen.

Thuisbezorgd

Je vindt de zaak dus op de hoek van het Besterdplein en de Besterdring. Maar het is ook mogelijk om de specialiteiten van deze visspeciaalzaak thuis te laten bezorgen. Via Thuisbezorgd.nl kun je namelijk bij Omega 3 bestellen. Dat kan via deze link.

Meer informatie

Wil je meer weten over Omega 3? Bekijk dan vooral de website. 

Op de hoogte blijven van actuele acties en aanbiedingen? Volg Omega 3 dan vooral op Facebook en Instagram. 

Dit zijn de openingstijden:

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: 09:00 – 18:00 uur
  • Woensdag: 09:00 – 18:00 uur
  • Donderdag: 09:00 – 18:00 uur
  • Vrijdag: 09:00 – 18:00 uur
  • Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
  • Zondag: gesloten