Verkiezingsnacht in Tilburg

In de nacht van dinsdag 18 op woensdag 19 maart gaat om twaalf uur op het Piusplein een speciaal mobiel stembureau open. Het nachtelijk stemmen is een initiatief van partijen uit de gemeenteraad in samenwerking met de horeca op het Piusplein.

Horecaondernemer Alex Boonmann verleent graag zijn medewerking: “Op dinsdagavond zijn in Tilburg de studenten aan het stappen. Die bieden we hiermee een extra gelegenheid om te gaan stemmen.

Tilburg is een echte studentenstad. Dus doen de stemmen van al die duizenden studenten ertoe, als het om het beleid van de gemeente gaat. Temeer omdat veel studenten na hun studie in Tilburg blijven wonen en werken.”

Buitenprogramma Piusplein van 21.00 uur tot 01.00 uur

‐ ‘Laatste rondje antwoorden’. De lijsttrekkers achter de bar zonder bier en tap voor een rondje antwoorden op de laatste prangende vragen van kiezers

‐ Muzikale bijdragen van DJ’s van de studentenverenigingen T.S.V. Plato, St. Olof en Vidar

‐ Optreden van de Tilburgse singer‐songwriter Isabelle Amé, opkomend talent, afgestudeerd aan de Rockacademie en vaste support act tijdens de recente clubtour van Guus Meeuwis.

Burgemeester Peter Noordanus zal om middernacht als eerste zijn stem uitbrengen aan het Piusplein. Voorzitter van het nachtstembureau is mw. Caecilia J. van Peski.
Het stembureau op het Piusplein is tijdens de verkiezingsnacht te vinden achter de terrassen van de cafés Bolle en Brandpunt en blijft de hele nacht open tot woensdagavond 20.00 uur.