Vijf restaurants in de regio organiseren driving dinner: prachtige route door de regio en heerlijke gerechten proeven

driving dinner

Update: de editie van 30 januari is uitverkocht!

Helaas zijn de restaurants momenteel nog steeds gesloten en zal dit de komende tijd nog even zo blijven. Toch zijn er mogelijkheden om toch te genieten van de heerlijke gerechten van verschillende restaurants. Daarnaast worden horecaondernemers creatief. Zo organiseren Klooster Nieuwkerk, Bij Wijze Van Spijzen, Barabas, de Commanderie en De Eksterhoeve op zaterdag 30 januari een driving dinner.

Tijdens de activiteit rijd je in je eigen auto een leuke route door de prachtige natuur rondom Tilburg. Bij de deelnemende horecazaken maak je een pauze om hier een heerlijk culinair gerecht te nuttigen. Oftewel: een leuke drie uur durende autoroute en een vijfgangendiner ineen. Het Driving Dinner start om 11:30 uur en bij de start krijg je de routebeschrijving. Oftewel: vijf restaurants, vijf gangen en een heerlijke dag.

Meer informatie

Deelnemen kost €49,50 per persoon en optioneel kun je ook een wijnarrangement á €22,50 per persoon toevoegen. Ook hebben ze voor de BOB een 0% alcoholarrangement die je aan het diner kunt toevoegen. Ook dit arrangement kost €22,50. Ook zijn er vegetarische opties.

Om het organisatorisch en coronaproof in orde te houden, kunnen de auto’s om de 2 minuten starten. Zo hebben de koks van de verschillende horecazaken tijd genoeg om de gerechten te serveren en wordt het niet te druk bij de horecazaken. Je kunt er zelf voor kiezen of je de gerechten in je auto nuttigt of op de parkeerplaats van de desbetreffende horecazaak.

Op het moment van schrijven zijn er nog slechts 35 plekken over. Je kunt je aanmelden door te mailen naar info@kloosternieuwkerkgoirle.nl. Bij succes gaan ze opnieuw Driving Dinners organiseren.