Werkgever uitgelicht: Servicebureau Kinderopvang draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen in heel Tilburg!

Goede en bijzondere werkgevers: er zijn er genoeg van in de regio Tilburg. Zo ook Servicebureau Kinderopvang. Een maatschappelijke organisatie met ruim 60 kinderopvanglocaties in alle wijken van Tilburg. Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen? Dan hebben we ook direct goed nieuws voor je: ze zijn momenteel op zoek naar nieuwe collega’s, met name als pedagogisch professional, zowel voor de kinderopvang (kdv) als de buitenschoolse opvang (bso). Wat het werken voor Servicebureau Kinderopvang zo leuk maakt? We zetten het voor je op een rijtje. Lees verder.

: Servicebureau Kinderopvang draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen in heel Tilburg

Elke dag een avontuur

Werken in de kinderopvang is misschien wel het leukste wat er is.  Elke dag is een avontuur en ontdek je de belevingswereld van kinderen (0-13 jaar)! Servicebureau Kinderopvang werkt samen met Kinderstad, Kindercrèche en Sterre Kinderopvang.
Iedere locaties heeft zijn eigen kracht en unieke punten. Dat zorgt er automatisch voor dat de organisatie voor iedereen wel een fijne werkplek kan bieden. Of je nu creatief bent, een buitenmens bent, je graag in het zweet werkt of liever rustig verhalen voorleest. Servicebureau Kinderopvang vindt het belangrijk dat jij kunt zijn wie je bent. Zowel voor de kinderen als voor het personeel dat er werkt.

Fijne werkgever

Maar wat maakt Servicebureau Kinderopvang dan zo’n fijne organisatie? Allereerst is het een warme en betrokken organisatie. Ze bieden de verschillende collega’s betekenisvol werk in een positieve omgeving. Je werkdagen kennen rust en structuur, maar elke dag is afwisselend en anders. Servicebureau Kinderopvang vindt open communicatie belangrijk. Maar misschien nog wel belangrijker: respect voor elkaars normen en waarden. Zo streven ze naar teams met verschillende kwaliteiten en achtergronden. Iedereen is van harte welkom.
Daarnaast is het ook een maatschappelijke organisatie. Het allerbelangrijkste: de kwaliteit van goede opvang voor kinderen. Winst die wordt gemaakt door de organisatie wordt dan ook direct geïnvesteerd in de kinderopvang en verbetering van de kwaliteit. Denk hierbij aan de restyling van een locatie, nieuwe materialen of het aanbieden van trainingen voor personeel. Ze zijn constant bezig om de kwaliteit van opvang te behouden en te verbeteren.

In kwaliteit investeren, betekent ook dat Servicebureau Kinderopvang in jou – als misschien wel toekomstig collega – investeert. Ze vinden persoonlijke ontwikkeling namelijk enorm belangrijk. Er zijn dan ook talloze mogelijkheden om je te specialiseren of door te groeien.

Voordelen van werken bij Servicebureau Kinderopvang

Werken bij Servicebureau Kinderopvang kent vele voordelen. We zetten er een aantal voor je op een rijtje.

  • Ze hebben ruim 60 locaties in alle wijken van Tilburg. Er is dus altijd een droombaan dicht bij jou in de buurt.
  • Introductieprogramma voor nieuwe collega’s. Je wordt dus niet aan je lot overgelaten.
  • Mooi salaris dat past bij jouw functie en ervaring.
  • Als het van beide kanten bevalt een snelle vaste aanstelling.
  • Een fietsplan.
  • Goede pensioenregeling.
  • Eindejaarsuitkering.
  • Tegemoetkoming in de reiskosten.
  • Korting op je zorgverzekering.
  • Groot aanbod in trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.

Of je nu 6 of 36 uur wilt werken, er zijn verschillende opties. Ook als je de baan bijvoorbeeld wilt combineren met je baan als ZZP’er.

Openstaande vacatures

Hebben we jouw interesse gewekt? Momenteel staan er op diverse locaties in de stad vacatures open als pedagogisch professional. We zetten een aantal locaties op een rijtje waar ze pedagogisch professionals zoeken.

Ook zijn ze op zoek naar een assistent controller / administrateur. Bekijk de vacature hier.

Meer informatie

Servicebureau Kinderopvang heeft nog veel en veel meer openstaande vacatures. Nieuwsgierig? Check dan snel alle vacatures op de website! En vergeet bij interesse niet te solliciteren.
Heb je vragen over het werken bij deze organisatie? Neem dan contact op door te mailen naar sollicitatie@sbkinderopvang.nl. Ze helpen je graag met al je vragen en het vinden van een leuke baan.