7x leuke tips voor het paasweekend in Tilburg

paasweekend

Komend weekend staat Pasen op het programma en dat betekent dat veel Tilburgers genieten van een extra lang weekend. Nu weten we allemaal in wat voor situatie we verkeren en wat er niet kan. Maar we willen graag met jullie delen wat nog wél mogelijk is. Daarom in dit artikel 7 tips voor het paasweekend. 

#1: Lekker eten en drinken

Hoewel je nog niet van een terrasje kunt genieten of bij je favoriete restaurant kunt gaan eten, is het wel mogelijk om horeca te steunen door er een heerlijke paasbox aan te schaffen. Daarover lees je alles in dit artikel. 

Ook leuk om je wandeling te combineren met het steunen van de horeca. Zo kun je op verschillende plekken in de stad heerlijke lekkernijen afhalen. Denk bijvoorbeeld aan taco’s in het Spoorpark, een hapje en drankje bij één van de take-away kraampjes aan de Piushaven of bij Grotto in de Oude Warande.

#2: Street-art route

Over wandelen gesproken: wist je dat je binnen de ringbanen op verschillende plekken kunt genieten van schitterende muurschilderingen? Er is zelfs een street-art route van 15 kilometer die je wandelend of fietsend kunt afleggen. Tijdens de street-art route kun je genieten van 28 muurschilderingen en leer je misschien stukjes Tilburg kennen waar je nog nooit bent geweest.

#3: Paasspeurtochten met de kids

Wil jij lekker met de kids op pad tijdens Pasen? En heb je geen zin (of de mogelijkheid) om thuis of in je tuin paaseieren te verstoppen? Er zijn ook verschillende horecazaken die paasactiviteiten organiseren. We zetten er een aantal voor je op een rijtje.

#4: Online paasfeestje

Na het succes van het online carnavalsfeestje van De Commanderie, Café Kerkzicht en Café d’n Brands organiseren de horecazaken ook een online paasfeestje. Op zaterdag 3 april kun je vanaf 20:00 uur meegenieten van dit online paasfeestje. De avond bevat zangbattles, een muziekbingo, quiz, talentenjacht en toffe muziek. Je kunt een feestpakket voor vier personen afnemen. Dit bevat een gourmetpakket voor vier personen, shotjes en veel meer.

#5: Lekkere wijntjes en biertjes in huis halen

Altijd goed tijdens een extra lang weekend: genieten van een lekker biertje of wijntje. Ga zaterdag lekker naar de markt op het Koningsplein om hapjes te halen en schaf wat lekkere wijntjes of speciaalbieren aan. Benieuwd waar je allemaal lekkere speciaalbieren in Tilburg kunt scoren? Check dan dit artikel. 

#6: Je tuin of balkon summer ready maken

Ook fijn om je lange weekend te benutten om je tuin of balkon helemaal klaar te maken voor de zomer. Tip van ons: je kunt op afspraak naar GroenRijk Tilburg en kunt uiteraard nog steeds online een groot assortiment van het tuincentrum in Tilburg-Noord aanschaffen.

#7: Skeeleren

Steeds populairder: skeeleren. Met het mooie weer van deze week zie je dan ook steeds meer skeelerende dames en heren in het straatbeeld. Wil jij ook gaan skeeleren en ben je op zoek naar leuke routes? Check dan dit artikel.

Heb jij tips?

Stuur ons een mailtje naar info@tilburg.com met jouw paastip voor je mede-Tilburgers. Misschien zetten wij je tip wel in dit artikel.