Nieuws

speelgoedactie
Let op! Dit artikel is al 268 dagen oud en wellicht niet meer relevant

AH XL houdt grote speelgoedactie voor de voedselbank

Als je in je dagelijkse leven weinig geld te besteden hebt, kunnen de feestdagen pittig zijn. Uitgebreid eten en het geven van cadeautjes zit er dan echt niet in. Zo zijn er in Tilburg 520 gezinnen aangesloten bij de Voedselbank voor wie dat knap lastig is. Speciaal daarvoor houdt Albert Heijn XL een speelgoedactie.

Vorig jaar begon de grote supermarkt aan de Jan Heijnsstraat voor het eerst met de speelgoedactie. Toen ging het speelgoed naar Pater Poels. Rutger Hack van AH XL: “We hebben toen extreem veel speelgoed ontvangen. Er zijn toen zeker vier tot vijf volle rolcontainers naartoe gegaan.” Dit jaar kozen ze voor een andere Tilburgse organisatie die het goed kan gebruiken: Stichting Tilburgse Voedselbank.

Speelgoed doneren in de AH XL

In de winkel vind je sinds maandag 11 november een container waar je speelgoed in kunt doneren. Deze staat er nog tot en met donderdag 21 november. De eisen waaraan het speelgoed moet voldoen? “Gebruikt of nieuw speelgoed, compleet en toch enigszins schoon. Verder zitten er geen eisen aan.” Dus ga je boodschappen doen bij de Albert Heijn XL? Neem wat speelgoed mee van huis. Of loop eens naar de Action aan de overkant om wat leuks te kopen om te doneren.

Goede banden met de Voedselbank

De Albert Heijn XL is een loyale leverancier van de Tilburgse Voedselbank. Zo gaf Martin de Kok, voorzitter van de Tilburgse Voedselbank, eerder al aan in dit artikel. Vorige maand mocht de Voedselbank nog twee minuten onbeperkt winkelen en er wordt wekelijks een trailer aan producten uit het versdepot gedoneerd.

Reageer op dit bericht