De Beautywebshop JohnBeerens.com totaal vernieuwd

De Beautywebshop JohnBeerens.com gaat knallend het nieuwe jaar in. Niet alleen zijn ze hoofdsponsor geworden van Willem II, maar hebben ze ook nog een splinternieuwe webshop gelanceerd. Verbeterde features, een internationaal uiterlijk en nieuwe merken staan voorop. Daarnaast bestaat de Beautywebshop JohnBeerens.com in 2014 10 jaar!

JohnBeerens.com is dé Beautywebshop van Nederland met een ruime keus op het gebied van haar-, huid en make-up producten en de snelste levering: voor 20:00 besteld, is morgen in huis!
Bij deze kersverse site is niet alleen het design compleet vernieuwd, maar zijn er ook veel meer producten en merken toegevoegd. Bijvoorbeeld Herra, British Hair en Christian.

Op het gebied van gebruiksgemak is er gedacht aan alle wensen van onze klanten. Zo zijn veel functies en opties uitgebreid en geoptimaliseerd. Daarnaast blijven service en snelle bezorging natuurlijk hoog in het vaandel staan.

Natuurlijk wordt deze lancering gevierd met feestelijke kortingen en aanbiedingen op bijvoorbeeld TIGI en CHI! Volg John Beerens en JohnBeerens.com ook op Facebook en Twitter om zo op de hoogte te blijven van al het nieuws en de (win)acties.beautywebshop John Beerens