Nieuws

Dongen komt thuis
Let op! Dit artikel is al 479 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Bouw 22 woningen ‘Dongen Komt Thuis’ officieel van start

Wethouder Eline van Boxtel van de gemeente Dongen heeft het startsein gegeven voor de bouw van 22 woningen ‘Dongen Komt Thuis’ Fase 4, in de Beljaart 4 in Dongen. Het project wordt uitgevoerd door Van de Ven Bouw en Ontwikkeling. 

Dongen komt thuis – Fase 4

Op donderdag 16 januari 2020 was het dan echt zo ver; de bouw van de 22 woningen ‘Dongen Komt Thuis’ Fase 4 werd officieel gestart! De toekomstige bewoners waren bijna allemaal aanwezig. Na een woordje van Jark Schepens, directeur van Van de Ven Bouw en Ontwikkeling bv, en wethouder Eline van Boxtel van de gemeente Dongen, was het tijd voor de officiële handeling: het hijsen van de ‘Dongen Komt Thuis’ vlag!

De woningen liggen aan de groene rand van de Beljaart. Het project bestaat uit verschillende types; tussenwoningen, hoekwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaand geschakelde woningen. Nagenoeg elke woning heeft een eigen identiteit door wisselende posities van kappen, erkers, gevelkozijnen, de kleur van het metselwerk en de plaats van de voordeur.

Blijf op de hoogte

De volgende fase van het bouwproject is inmiddels volop in voorbereiding. Deze fase, bestaande uit twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen, zal medio februari in verkoop gaan.
Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

‘Dongen Komt Thuis’ is een project van Van de Ven Bouw en Ontwikkeling bv, een Koninklijke VolkerWessels onderneming.

Reageer op dit bericht