Camping Breehees pakt uit deze winter: Pietenwandeltochten met pony’s, high tea en veel meer!

Niet alleen in de zomer is Camping Breehees aan de rand van Goirle je bezoek meer dan waard, ook komende winter is er van alles te doen. Zo organiseren ze wandeltochten met pony’s in diverse thema’s. Denk aan Pietenwandeltochten en later ook gethematiseerde kerstwandeltochten. Maar dat is nog lang niet alles! Zo kun je er weer heerlijk eten bestellen en is de befaamde high tea ook voor thuis te bestellen. Lees snel verder.

Boek een wandelpony Pietentocht

In november en december kun je bij Camping Breehees met je kinderen deelnemen aan de wandelpony Pietentocht en de wandelpony elfjestocht. Dit zijn leuke gethematiseerde wandeltochten door de bossen. Je speelt spelletjes, beleeft een gave speurtocht en na afloop mogen de kids cadeautje grabbelen.

Kids kunnen tijdens deze activiteit samen met een wandelpony een uitgezette route lopen. Dit duurt circa anderhalf uur. Ook mogen kinderen zelf op de pony’s rijden: wel zo leuk. Meer informatie over de wandelponytochten vind je op de website. Hier kun je ook reserveren! Op de volgende dagen staan deze leuke wandelponytochten op het programma:

  • Zaterdag 26 november
  • Zondag 27 november
  • Zaterdag 3 december
  • Zondag 4 december

High tea

In de zomer is het natuurlijk heerlijk om vaak lekker buiten de deur te vertoeven. Maar in de winter is er eigenlijk niets lekkerder dan het thuis gezellig maken. Lekker onder een dekentje, knisperend haardvuurtje en je favoriete serie op. Daar hoort natuurlijk wel iets lekkers bij. Wist je dat de high tea van Camping Breehees op vrijdag, zaterdag en zondag voor thuis te bestellen is? De high tea is volledig samengesteld door de enige echte Maria Bakt. Het bestaat uit allerlei zelfgemaakte zoete en hartige hapjes. Haal de high tea af bij Camping Breehees en combineer dit thuis met je favoriete koffie of thee. Extra leuk: heb je een bijzonder feestelijk moment voor de boeg zoals een babyshower? Ook dan kan Maria Bakt een heerlijke high-tea op maat samenstellen volledig in het gewenste thema.

Je kunt bestellen door te mailen naar info@breehees.nl. Je bestelling wordt dan per mail bevestigd. De high tea’s kunnen vervolgens in het weekend worden afgehaald vanaf 11:00 uur. De kosten zijn 22,95 per persoon en de high tea is te bestellen vanaf twee personen.

PS. wij geven ook een high tea voor twee personen weg. Kans maken? Vul de prijsvraag op onze website in.

Eten bestellen

Ben jij geen liefhebber van high tea? Geen probleem! Camping Breehees heeft nog veel meer lekkers voor thuis. Zo kun je er eten afhalen of laten bezorgen iedere vrijdag tot en met zondag. Bij bestellingen boven de €20,- bezorgen ze gratis in Goirle of Riel. Kom je uit Tilburg? Dan kun je je bestelling gezellig komen afhalen.

Wat voor gerechten je allemaal kunt bestellen? Van alles! Van carpaccio tot spareribs, van kipsaté tot de bekende SuperHuub burger en van gepelde gamba’s tot Caroliens salade en veel meer. Ook voor vegetariërs staat er genoeg lekkers op het menu. Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht. Zij kunnen genieten van een Meneer de Boer Smulbox of lekkere poffertjes.

Maar je kunt ook diverse lekkere pizza’s of een frietje met een snack bestellen. Bekijk de menukaart en plaats je bestelling direct online via de website.

Meer informatie

Wil je weten wat er allemaal nog meer te doen is bij Camping Breehees? Check dan snel de website. Volg Camping Breehees ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, acties en veel meer.