Dineren op zijn Duits tijdens de Duitse weken bij De Rooi Pannen

Duitse weken

De afdeling mbo Horeca van De Rooi Pannen Tilburg staat in week 8 en 9 van 2018 in het teken van de Duitse weken. De tweedejaarsstudenten van de opleiding Horecaondernemer/-manager stellen alles in het werk om de gasten in Duitse sferen te brengen.

Duitse weken bij De Rooi Pannen

De Duits-Franse weken op De Rooi Pannen Tilburg zijn inmiddels een begrip. Helaas vervallen de Franse avonden dit jaar vanwege een uitwisselingsproject met Frankrijk, maar dat geldt niet voor de Duitse avonden. De hotellobby, het restaurant, het menu, de muziek, de bediening, de kleding, de service, kortom alles krijgt een Duits tintje. Als kers op de taart staan de leerlingen ook in de desbetreffende taal de gasten te woord en bezorgen ze hen, zoals gebruikelijk, een heerlijke, gastvrije avond. De leerlingen en hun docenten Duits hebben hiervoor vele Duitssprekende gasten uit hun netwerk uitgenodigd om van deze weken echt een internationale beleving te maken.

Reserveren

Je kunt een reservering maken voor het Duitse diner op woensdag 21 februari, woensdag 28 februari en donderdag 1 maart 2018. Aanvang tussen 17.30 en 18.15 uur. Ben je geïnteresseerd en spreek je een aardig woordje Duits, dan kun je tot vrijdag 4 november reserveren bij mevrouw Van den Oetelaar door een mail te sturen naar y.vd.oetelaar@derooipannen.nl of telefonisch via 013 850 71 82.

‘Auf Wiedersehen’ bij de Duitse weken op de afdeling Horeca, De Rooi Pannen Tilburg!