Nieuws

Let op! Dit artikel is al 51 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Drive-in’s, bomen van eigen kwekerij en meer: 15x plekken om een kerstboom in Tilburg te kopen

Het is gelukkig weer tijd om je kerstboom op te zetten. Want zegt nou eerlijk: je huisje wordt toch altijd gezelliger als er een kerstboom met mooie verlichting en decoratie in de woonkamer staat. Ben jij benieuwd waar je in Tilburg allemaal een kerstboom kunt kopen? We zetten wat fijne adresjes voor je op een rijtje. 

Uitgelichte tips!

#1: GroenRijk Tilburg in Tilburg-Noord

Bij GroenRijk Tilburg kun je op verschillende manieren een (kunst)kerstboom aanschaffen. Dat kan bijvoorbeeld in het tuincentrum waar ze een prachtige kerstshow hebben opgesteld en door je boom thuis te laten bezorgen. Maar dat is niet alles. GroenRijk Tilburg heeft een ware kerstboom drive-in in december. Je rijdt er met je auto heen, kiest in de drive-in een kerstboom uit en medewerkers leggen ‘m in je auto. Helemaal coronaproof.

#2: Voskens Boomkwekerij aan de Reeshofdijk

Voskens Boomkwekeri is alweer 30 jaar een zeer betrouwbaar verkooppunt voor kerstbomen en groenblijvende bomen. Ze hebben dan ook kerstbomen in diverse soorten en maten. Denk aan kerstbomen met kluit, in pot en gezaagd. Tot 24 december zijn ze alle dagen geopend, ook op koopavond. 

#3: Kerstbomenverkoop bij ibis Tilburg

Dit jaar organiseert ibis Tilburg tot en met zondag 13 december een kerstbomenverkoop. Tijdens deze kerstbomenverkoop in Tilburg vind je prachtige Nordmann kerstbomen van hoge kwaliteit in maar liefst 4 verschillende maten. Zo vind je altijd de perfecte kerstboom die bij jou past. Nadat je jouw kerstboom hebt uitgekozen, zorgen ze ervoor dat deze netjes verpakt wordt én helpen ze je bij het inladen in je auto. Ideaal, toch? Ook is de verkoopplaats leuk aangekleed met een kampvuurtje zodat je al helemaal in kerstsferen komt.

#4: Kerstbomenverkoop en -winkel bij Bruin Kafee

Helaas is de horeca nog steeds gesloten. Toch is de horeca creatief om toch aan inkomsten te blijven komen. Zo is Bruin Kafee aan het Piusplein omgetoverd tot kerstwinkel met kerstbomenverkoop. Ook bezorgen ze kerstbomen bij je thuis.

Meer kerstbomen verkooppunten in de regio Tilburg

Maar er zijn nog meer plekken in Tilburg waar je een kerstboom kunt kopen. We zetten het voor je op een rijtje.

Uiteraard zijn er ook een hoop andere winkels die kunstkerstbomen en decoratieverkopen. Denk aan zaken zoals de Action, Blokker et cetera.