Gina is op safari en bezoekt de horecatijgers van Beekse Bergen

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de horeca? Werk je graag in een unieke werkomgeving? Dan ben je bij Safari Resort Beekse Bergen aan het goede adres. Presentatrice Gina July bezocht de horecatijgers op het Safari Resort, gelegen op het grote terrein van Beekse Bergen. Kijk je mee?

Want zoals je weet is er genoeg te doen bij Beekse Bergen. Naast het Safari Park en het vakantiepark heeft Beekse Bergen ook een Safari Resort. Hiervoor staan er dagelijks verschillende horecamedewerk(st)ers klaar om alle gasten warm te ontvangen. Gina krijgt te zien wat het vak horeca allemaal inhoudt bij Beekse Bergen en welke verschillende functies op verschillende locaties er allemaal zijn.

Werken bij Beekse Bergen

Ben jij  enthousiast geworden van de video en heb je interesse om te werken bij Beekse Bergen? Bekijk dan een van de openstaande vacatures op onze website. Want naast échte horecatijgers, heeft Beekse Bergen nog veel meer openstaande functies. Zowel op het Safari Resort, als op het Safari Park en ook voor Speelland Beekse Bergen hebben ze vacatures openstaan.