Het Tilburgs Bierfestival vindt dit jaar plaats in je achtertuin!

achtertuin

Op zondag 28 juni kan je ook dit jaar gewoon genieten van het 15e Tilburgse Bierfestival. Niet op de Heuvel in Tilburg, weliswaar, maar gewoon bij jou thuis! Organisatie T DRINKS biedt de Tilburgs Bierfestival Box aan.

Festival in je achtertuin

Meedoen kan door vóór 20 juni jouw T DRINKS Tilburgs Bierfestival Box hier te bestellen. De box wordt in de week voorafgaand aan het festival bij je thuisbezorgd (ophalen kan ook). Op zondag 28 juni gaat de organisatie samen met jullie thuis genieten van het goed gevulde pakket. Het festival verzorgt een superleuke livestream met masterclasses, een bingo, winacties, muziek, en diverse brouwers, die over hun bieren komen vertellen! Zo kan je dus vanuit je achtertuin of woonkamer alsnog meedoen aan het festival en deze dag met vele andere bierliefhebbers delen!

Wat zit er in de box?

Het pakket bestaat uit 9 flessen bier van brouwers die oorspronkelijk naar het festival op de Heuvel zouden gaan komen. Daarnaast krijg je twee Tilburgse proefglazen waarmee je je bieren op de perfecte manier kan proeven. Ook vind je in het pakket een heerlijke lekkernij, een unieke musthave en een informatieboekje met informatie over de bieren, toegangscodes tot exclusieve video content en meer! Het pakket kost €35,- en je kan het hier bestellen.

De bierbrouwers

Diverse brouwers uit het hele land doen mee met deze bijzondere dag en zijn te gast in de livestream. Tijdens deze middag maak je dus, net zoals normaal, kennis met allerlei lekkere bieren! Meer informatie vind je op  InstagramFacebook en op de website.