Samen met Sinterklaas geeft ibis 40 overnachtingen weg!

ibis tilburg 40 jaar

Samen met Sinterklaas geeft ibis 40 overnachtingen weg! Dat ibis Tilburg 40 jaar bestaat is Sinterklaas niet ontgaan en ook de grootscheepse renovatie die het hotel de afgelopen twee jaar heeft ondergaan, vergeet hij niet snel. Om het jubileum van ibis én de verbouwing te vieren, heeft hij samen met eigenaar Niek van de Broek besloten dat 40 kinderen met één ouder, voogd, opa of oma op 1 december mogen overnachten bij ibis Tilburg. Dat is pas een groot sinterklaascadeau!

Wil je je (klein)kind blij maken met deze heerlijke ervaring in één van de moderne, gerenoveerde kamers van ibis? Schrijf jezelf en jouw (klein)kind daarom zo snel mogelijk in en wie weet ben je één van de gelukkigen!

De verbouwing

In de afgelopen twee jaar is het hotel flink gerenoveerd, naast het volledig vernieuwen van de kamers zijn er ook 8 nieuwe kamers gerealiseerd, is er airconditioning aangebracht en nog betere en snellere Wifi geïnstalleerd. Ook de buitenkant van Hotel ibis Tilburg is verbouwd. De gehele buitenkant is compleet gestript en van een nieuwe, moderne look voorzien. Heerkens van Bavel bouw heeft het pand opnieuw duurzaam geïsoleerd en de gevelpanelen zijn hergebruikt in een ander project. De trappen zijn mooi rood beschilderd in het ibis.

Eén en al feest

Op 1 december ben je vanaf 16:00 uur van harte welkom om een heerlijke kop warme chocolademelk te komen drinken en pepernoten te eten. Sinterklaas heeft beloofd om langs te komen en er een gezellige middag van te maken. Ben je één van de 40 gelukkigen, dan genieten jullie daarna van een uitgebreid diner en blijven jullie erna overnachten. In de ochtend van 2 december zal er een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet klaarstaan, waarna de kinderen met een goed gevulde maag meteen door kunnen naar school. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen vrij, schrijf je dus snel in!

Inschrijven

Inschrijven kan door het formulier op de website van ibis Tilburg in te vullen. Het is nog tot en met vrijdag 29 november mogelijk om aan te melden, indien er nog plaatsen beschikbaar zijn. Vol is vol!

Verhinderd op 1 december?

Mocht je op 1 december helaas niet kunnen komen,  dan ben je natuurlijk altijd van harte welkom op een andere dag. Loop even binnen bij restaurant L’Estaminet dat in de oude vertrouwde warme sfeer is gebleven. Het restaurant heeft een heerlijk huiskamer gevoel waar je heerlijk kunt plaatsnemen bij de open haard voor een borrel of kop koffie. Chef Hennie maakt met veel liefde en plezier de lekkerste gerechten klaar. Probeer een weekspecial of de beste Schnitzel van Tilburg, een absolute aanrader!