Lokale Zaken Tilburg bundelt krachten met lokale ondernemers tot een tof Moederdag pakket

Lokale Zaken Tilburg

Na een groot succes afgelopen kerst en Valentijnsdag, is Lokale Zaken Tilburg weer terug! Dit keer met super toffe Moederdag pakketten, vol cadeaus van Tilburgse lokale ondernemers. Want dat is de missie van Lokale Zaken, zoals de naam al zegt: lokale ondernemers verbinden. Eerder deden ze dit met cadeauboxen en rozen, dit keer krijg jij de kans om je moeder in de watten te leggen.

Verschillende pakketten

Speciaal voor Moederdag heeft Lokale Zaken verschillende pakketten samengesteld. Deze pakketten variëren in prijs van 36,- euro tot 44,50 euro. Wat er hoe dan ook in deze pakketten zit? Een bloemetje van Daisy Lane, chocolade van Friandries, heerlijke noten van Luc’s Notenbar, een tote-bag van Ollie’s, Limonchello van Puclinos, Pyke Seltzer en kaarsen van Say Jess Fashionstore. Ook De Ontbijtkeuken, TIEN, Stadsbrouwerij 013, Locals, Verzot en meer doen mee aan het initiatief!

De opbrengst van de pakketten gaat direct naar de deelnemende ondernemers. En dat is niet alles: per pakket doneert Lokale Zaken Tilburg 1 euro aan stichting ‘Met je hart‘. Zij zetten zich in voor kwetsbare ouderen tegen onder andere eenzaamheid. Kortom, met dit Moederdag cadeau maak je niet alleen je moeder gelukkig: je steunt ook lokaal ondernemerschap en een goed doel.

Bestel je box!

Ben jij net zo enthousiast over dit initiatief als wij? Neem dan een kijkje op de website van Lokale Zaken Tilburg. Hier zie je precies wat er in de verschillende boxen zit en kun je ze direct bestellen. Volg Lokale Zaken ook op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van hun acties.