Nog de hele herfstvakantie: Festival Circolo in het Leijpark

festival circolo

Het festival is nog maar halverwege, maar we kunnen inmiddels wel stellen dat Festival Circolo een aanwinst is voor de stad. Tijdens het eerste weekend van het festival wisten duizenden mensen de weg naar het Leijpark te vinden om te genieten van een hapje, drankje en uiteraard prachtige voorstellingen. 

Fotografie: Camiel van de Wijdeven

Nog niet geweest? Heb jij eventjes geluk. Festival Circolo is namelijk nog de gehele herfstvakantie te bezoeken. Een aantal dingen zijn heel erg handig om te weten:

  • Festivalterrein is helemaal gratis toegankelijk
  • Je rekent voor de voorstellingen aan de kassa af
  • Er zijn voorstellingen van 90 seconden tot voorstellingen van anderhalf uur
  • Je bezoekt een voorstelling al vanaf €4,-
  • Je kunt aanstormend circustalent van de Tilburgse circusopleiding aan het werk zien
  • Er zijn ook genoeg gratis activiteiten op het festivalterrein

Oftewel: Festival Circolo is een fantastisch evenement voor jong en oud en uitermate geschikt voor een uitstapje tijdens de herfstvakantie. En dan werkt het weer ook nog eens mee wat zorgt voor een heerlijke herfstachtige sfeer in een prachtig Tilburgs park. Meer weten? In aanloop naar het evenement spraken wij alvast met de organisatie. Dit artikel kun je hier lezen.

In de stemming komen

Benieuwd hoe Festival Circolo eruit ziet? Onze fotograaf Camiel van de Wijdeven nam afgelopen weekend alvast een kijkje en maakte een fotoreportage. De sfeerimpressie hiervan vind je hieronder. Het volledige fotoalbum kun je hier vinden.