Overnachten, lunchen op het water & top diner: Bonheur Horeca Groep organiseert vakantie in eigen stad

vakantie in eigen stad

Gedurende de coronacrisis is Bonheur Horeca Groep enorm creatief geweest. Zo bezorgden ze ruim duizend Broodjes Jantjes bij Tilburgers thuis, organiseerden ze Hotel Mama en stond er tijdens Pasen een gigantische rij met auto’s om bij de drive thru van Bonheur een paasbrunch af te halen. Toch zijn ze ontzettend blij dat de horeca sinds deze week weer open mag en steken ze vol in op vakantie in eigen stad. 

Lunchen en dineren op een van de mooiste terrassen

Zo moge duidelijk zijn dat Bonheur Horeca Groep met La Nouvelle Auberge één van de mooiste terrassen van de stad heeft. Middenin de prachtige natuur en met fantastische gerechten. Gedurende de coronacrisis is Bonheur bezig geweest om ervoor te zorgen dat gasten kunnen genieten van een op en top beleving. Dat is met een prachtig zomermenu met ingrediënten uit eigen moestuin en een speciale terraskaart goed gelukt.

Of je nu wilt genieten van een kop koffie, een borrel of uitgebreide lunch/diner: het kan allemaal!

Vakantie in eigen stad

Een reisje naar Toscane of de Franse Rivièra zitten er op korte termijn waarschijnlijk niet in. Wat een luxe dat we deze zomer mogen genieten van al dat moois dat Tilburg ons te bieden heeft. Speciaal voor jou als Tilburger heeft Bonheur Horeca Groep een speciaal arrangement samengesteld waarbij je een mooi stukje Tilburg ontdekt vanaf het water, heerlijk dineert bij La Nouvelle Auberge, overnacht in boetiek hotel Auberge du Bonheur, geniet van de lekkerste koffie bij Grotto in Stadsbos013 en er ook nog ruimte is om op eigen gelegenheid de stad te ontdekken.

Geen vakantie maar aan het werk?

Misschien heb je dan wel behoefte aan fijne vergaderlocaties na al dat thuiswerken. Bonheur Horeca Groep heeft met meerdere locaties zoals het Koning Willem II Stadion, Olympia, Entrada en de Faculty Club vele faciliteiten om vergaderingen en congressen te organiseren. Ook nu! Je kunt altijd contact opnemen met Bonheur om de mogelijkheden te bespreken.

Geheel volgens de richtlijnen

Uiteraard neemt Bonheur de richtlijnen van het RIVM in acht en hebben ze voorbereidingen getroffen zodat iedereen veilig kan genieten van al het heerlijks dat ze te bieden hebben.