Nieuws

Let op! Dit artikel is al 3200 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Thuis-in-Tilburg succesvol afgesloten

Zondagmiddag 20 januari  is de eerste editie van Thuis in Tilburg, een uniek samenwerkingsproject van Tilburgse kinderen, Koopboulevard Leyparc en Snens onder grote belangstelling afgesloten. Kinderen beschilderden dienbladen  die verkocht werden bij Koopboulevard Leyparc, waarvan de opbrengst geschonken zal worden aan een goed doel. 
Gezien de extreme kou werd op het laatste moment besloten het feest, gehouden bij  Koopboulevard Leyparc naar binnen te verplaatsen. Omdat de kinderen een springkussen was beloofd is de winkel van Leen Bakker in allerijl verbouwd zodat er plaats was voor het springkussen. Een goede zet, want wat genoten ze hiervan. De ouders lieten zich ondertussen warme chocolademelk en de glühwein goed smaken.

Het was nog even wachten op de bewoners van Kompaan en de Bocht, die bijna de uitreiking niet konden bijwonen, omdat de taxi’s vanwege het slechte weer niet reden. Maar gelukkig waren in allerijl opgetrommelde vrijwilligers van Kompaan en de Bocht bereid om het barre weer te trotseren en de moeders en hun kinderen naar het Leyparc te rijden.

Binnen was het lekker warm en de sfeer onder de bezoekers optimaal. De spanning was goed merkbaar, want wat zou het totaal bedrag zijn dat Kompaan en de Bocht werd aangeboden en op wiens dienblad was op de website Thuis-in-Tilburg het meest gestemd?
Ronald Westerveld , voorzitter van koopboulevard Leyparc maakte  aan alle spanning een einde en overhandigde samen met de kinderen een cheque van maar liefst  1250,– euro aan Andrea Ossenblok van Kompaan en de Bocht.

Via de site Thuis-in-Tilburg.nl kon de afgelopen weken volop gestemd worden op het mooiste dienblad. Winnares met de meeste stemmen op haar dienblad was Johanna van basisschool de Alm. 2e plaats was voor  Nyomah  van basisschool Wandelbos en de derde plek was voor Amber ook van  basisschool Wandelbos. Maar de echte winnaars zijn natuurlijk de moeders en kinderen van Kompaan en de Bocht voor wie deze gehele actie in touw is gezet.

Voor alle kinderen die een dienblad gemaakt hadden en die aanwezig waren in de winkel was er een kadootje.
Kinderen, ouders, medewerkers en bewoners van Kompaan en de Bocht, evenals de organisatie van deze eerste editie van Thuis in Tilburg gingen allemaal met een grote glimlach weer naar huis. Daar konden de barre weersomstandigheden niets aan veranderen…

Reageer op dit bericht