Van Geloven neemt je mee in de wereld van de snacks tijdens de open dag!

open dag van geloven

Je hebt er vast wel een keer ééntje of meer op: de snacks die worden gemaakt bij Van Geloven in Tilburg. In de Tilburgse snackfabriek worden verschillende snacks gemaakt die bij menig Nederlander in de frituurpan belanden. Benieuwd naar het verhaal achter deze snacks, de mogelijkheden om er zelf aan de slag te gaan én een voorproefje krijgen op misschien wel jouw nieuwe baan? Schrijf je dan in voor de open dag van Van Geloven op donderdag 8 september. Lees snel verder.

Tijdens deze open dag krijg je alles te weten over het bedrijf. Verschillende collega’s vertellen je hoe leuk ze het vinden om bij Van Geloven te werken. Ook krijg je een exclusieve rondleiding door de fabriek en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Er zijn diverse tijdblokken dus je kunt de open dag op diverse tijden bezoeken. Inschrijven is wel verplicht. Inschrijven voor de open dag kan hier.

Werken bij Van Geloven

Een snack rolt niet vanzelf van de lopende band. Dagelijks staan er vele werknemers klaar om alles in goede banen te geleiden. Eerder spraken wij met verschillende gezichten van Van Geloven over de werksfeer binnen het bedrijf, de doorgroeimogelijkheden en nog veel meer. Benieuwd naar het interview met operator Nadine? Lees het hier. Ook spraken we operator Mario en supervisor Mo over hun werkzaamheden.

Momenteel heeft Van Geloven ook diverse openstaande functies. Zo zoeken ze teamleiders in de productie. Daarnaast hebben ze diverse kantoorfuncties. Van Geloven is bijvoorbeeld op zoek naar een HR-medewerk(st)er en een recruiter. Alle openstaande vacatures zijn op deze website te vinden.

Een kijkje binnen bij Van Geloven

Benieuwd hoe het er bij Van Geloven achter de schermen aan toegaat? Presentatrice Gina Guly liep een dagje mee met een aantal operators van het bedrijf. En uiteraard proefde ze ook een snack tijdens vrijdag snackdag. De video bekijk je hieronder.

Cora van Mora

Wist je dat Van Geloven ook de bekende snacks van Mora maakt? Mora is namelijk één van de merken die bij Van Geloven wordt geproduceerd. Waarschijnlijk ken je dan ook wel hét gezicht van dit merk: Cora Ze verscheen in verschillende reclamespotjes en deed welbekende uitspraken als ‘Mmm… van Mora’. Ze tovert een lach op de gezichten van vele Nederlanders.

Goed nieuws: Cora is aanwezig op de open dag. Je kunt zelfs op de foto met deze welbekende reclame-persoonlijkheid.

Nieuwsgierig?

Ben je benieuwd wat Van Geloven jou te bieden heeft? Meld je dan aan voor de open dag via de website.

Na jouw aanmelding neemt Van Geloven contact met je op om je bezoek definitief te maken. Vooraf al vragen? Mail dan naar opendag@vangeloven.com. Aanmelden voor de open dag is verplicht.