Voorkom verspilling! Help Gastrobar RIX met de ingekochte kerstingrediënten

De Tilburgse horeca was helemaal klaar voor kerst. Al het eten was in huis gehaald om de lekkerste kerstmenu’s mee te bereiden. Maar helaas kunnen de kerstlunches bij onze geliefde restaurants en eetcafés niet doorgaan door de lockdown. Ook Gastrobar RIX had al de nodige voorbereidingen getroffen om lekker te koken tijdens de feestdagen. RIX wil graag dat mensen hier toch nog van kunnen genieten. Jij kan hen helpen!

Pakketten

Gastrobar RIX had al veel ingekocht voor de feestdagen. Zo was hun Dry Aged kast goed gevuld met heerlijk vlees. Om ervoor te zorgen dat dit culinair hoogwaardige vlees toch nog op gaat met de feestdagen, heeft Gastrobar Rix pakketten samengesteld. Zo hebben ze een Dry Aged Entrecote Pakket. Hierin vind je twee stukken entrecote van 250 gram. Deze is maar liefst 35 dagen gerijpt in hun dry-ager! Daarnaast krijg je er ook een fles rode wijn bij én een zelf getrokken bijpassende rode portjus. Dit pakket kost €39,50. Ben je met meerdere personen? Dan kun je een extra stuk entrecote van 250 gram bij bestellen voor €10,-. Het pakket is te bestellen via de webshop van Gastrobar RIX. De pakketten kan je ophalen op 24 december tussen 14:00 en 17:00 uur. Mocht het niet lukken om het op te halen? Dan kun je er een champagne-ontbijt bijbestellen. Deze komt Gastrobar RIX bezorgen en dan nemen ze ook jouw entrecote-pakket mee.

Champagne ontbijt

Wil jij genieten van een zorgeloos ontbijt op Eerste of Tweede Kerstdag? Bestel dan het champagne ontbijt van Gastrobar RIX. Deze zou Gastrobar RIX eigenlijk serveren in het restaurant, maar ook dat gaat helaas niet door.

Je kan kiezen uit twee champagne-ontbijtjes. Zo kun je gaan voor het RIX Kerst Champagne Ontbijt. Hierbij krijg je natuurlijk champagne, verse jus d’orange, een croissantje, 2 vers gebakken broodjes, een frisse fruitsalade, yoghurt, een gekookt eitje, luxe snijwaren, jam en boter. Een goed gevuld ontbijtje dus! Deze ontbijt box kost €17,50 per persoon en is te bestellen via de webshop.

Daarnaast kun je ook gaan voor het Eggs Benedict Kerst Champagne Ontbijt. Hoe tof is dit! Je hoeft geen kok te zijn om toch twee perfect gepocheerde eieren op tafel te zetten. Heerlijk met Hollandaise saus op een dikke snee zuurdesembrood met bacon en avocado. Het eitje en de saus zijn in slechts drie minuten warm en het enige wat je hiervoor nodig hebt is een pan met warm water. Hierbij zit natuurlijk een duidelijke beschrijving. Daarnaast krijg je ook champagne, verse jus d’orange, een croissantje, een frisse fruitsalade, yoghurt, jam en boter. Hiervoor betaal je €21,95 per persoon en hij is te bestellen via de webshop.

De ontbijtjes zijn te bestellen vanaf twee personen.

Waffles Kraam

Gastrobar RIX heeft ook een kerstkraam voor het restaurant staan. Hier kun je lekkere verse wafels halen met verschillende toppings. Zo kun jij tijdens deze lockdown genieten van iets lekker en steun je ook meteen de horeca. Meer weten? Lees dan dit artikel.

Thuisbezorgd

Wist je dat Gastrobar RIX hun eten en gerechten ook thuis bezorgen. Je kan dus ook buiten de feestdagen genieten van de lekkere en unieke gerechten van Gastrobar RIX. Zo heeft Gastrobar RIX lekkere  gerechten als een crispy pork belly of een truffel steak tartaar. Daarnaast kun je ook gaan voor verschillende borrelplanken en heerlijke drankjes om je avond compleet te maken. Wil jij graag het eten van RIX thuis proberen? Ga dan naar deze website om het te bestellen.

Bestellen?

Wil jij een van de champagne-ontbijtjes of het entrecote pakket bestellen? Ga dan naar de webshop van Gastrobar RIX. Let op: Gastrobar RIX bezorgt in Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Dongen en Berkel-Enschot.