Wederom nieuwkomers in de nieuwe Emmapassage bekend: Starbucks, Voetbalshop.nl en Skechers

Winkelnieuws uit de binnenstad waar momenteel hard wordt gewerkt aan de nieuwe Emmapassage. Zo openen Starbucks, Voetbalshop.nl en Skechers een zaak in het nieuwe gedeelte van de binnenstad. Eerder werd ook al bekend dat zaken als Mango, Søstrene Grene, Guts & Gusto en diverse horecaconcepten naar Tilburg komen. Lees snel verder. 

Voetbalshop.nl

Voetbalshop.nl is de grootste voetbalwinkel van de Benelux. Ze verkopen alles – maar dan ook letterlijk alles – op het gebied van voetbal. In Tilburg openen ze een winkel van 189 m2 in de Frederikstraat. De Frederikstraat is de straat die de Heuvelstraat met de Emmapassage verbindt.

Skechers

Skechers is een internationaal schoenenmerk. Zij openen een gloednieuwe brandstore in de Heuvelstraat (ter hoogte van de Frederikstraat). De winkel wordt 275 m2 en biedt een assortiment aan dames-, heren- en kinderschoenen. Ook verkopen ze accessoires.

Starbucks

Ook met Starbucks is een overeenkomst gesloten voor de verhuur van een pand. Zo opent Starbucks haar derde Tilburgse vestiging aan de Emmapassage 29. De zaak wordt 170 m2. Wil je nu al je Starbucks koffie scoren? Dat kan op centraal station en op de campus van de Universiteit.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de ontwikkeling van dit winkelgebied in het centrum van Tilburg? Check dan snel deze website.