Laden Evenementen

Cornet, vuur & BBQ weekend bij Zjuu

Informatie
Datum:
28 mei 2022
-
29 mei 2022
Prijs: €34,50
Locatie:Zjuu
Cornet, vuur & BBQ weekend bij Zjuu
Bier en BBQ. Dat klinkt bij veel mensen als muziek in de oren. Op zaterdag 28 mei serveert Zjuu heerlijk Cornetbier met een BBQ-menu voor alle vlees-, vis en vega liefhebbers. Kom je ook? Lees dan snel verder voor alle informatie. 

Cornetbier, vuur en BBQ

De zaterdag van het Hemelvaartsweekend staat in het teken van een heerlijke BBQ en bier dag. Op deze dag wordt er bij het vuur genoten van een goed stuk vlees, een heerlijke Vega burger, een goed visje en uiteraard een goed Cornet Oakedblond biertje. Bij Zjuu heb je voor €34,50 p.p.

  • Brood met smeersels;
  • Gepofte gele paprikasoep;
  • Reuze gamba’s, picanha steak chimichurri of een bieten steak (vegan), geserveerd met geroosterde asperges, rauwkostsalades en gepofte zoete aardappel.

Over Zjuu

Zjuu Brunch & Borrelbar is dé ontmoetingsplek in het Tilburgse Leijpark. Een uniek totaalconcept waar Bewegen, Ontspannen, Ontmoeten en Genieten centraal staan. Laagdrempelig, maar met hoogwaardige kwaliteit en ultieme gastvrijheid. Bij Zjuu geniet je dagelijks van ontbijt, lunch, diner en borrel(happen). Maar we zijn veel meer dan alleen een eet- en drinkgelegenheid. Zjuu is een bijzondere ontmoetingsplek, waar mensen bij elkaar komen door middel van sport & beweging, teambuilding-events of een vergadering.

Programma Hemelvaartsweekend

Benieuwd wat er nog meer te beleven is bij Zjuu tijdens dit lange Hemelvaartsweekend? Bekijk dan eens het programma van donderdag, vrijdag, of zondag.