Foodtruckfestival, WOO HAH! & veel meer: check hier de leukste uittips in Tilburg dit weekend!

Op zoek naar leuke uittips voor het eerste weekend van juli? Dan ben je hier aan het goede adres! Wij zetten de leukste uittips in de regio Tilburg namelijk voor je op een rijtje. Lees snel verder. 

Uitgelichte tips

WOO HAH x Rolling Loud Festival

In Hilvarenbeek – bij de Beekse Bergen – staat WOO HAH x Rolling Loud Festival op het programma. De beste artiesten op het gebied van hiphop staan van vrijdag tot en met zondag op de diverse podia op het festivalterrein. Er zijn nog kaarten te koop!

Foodfestival TREK in het Spoorpark

Het grootste rondreizende foodfestival van Nederland komt naar Tilburg. In het Spoorpark kun je namelijk van vrijdag tot en met zondag genieten van heerlijke streetfood gerechtjes die worden bereid bij diverse foodtrucks. Uiteraard wordt er ook voor entertainment gezorgd. De toegang is gratis.

Festival Tilburg on Stage

Zondagmiddag tussen 13:00 – 18:00 uur staat Festival Tilburg On Stage op het programma bij Schouwburg Concertzaal Tilburg. Ruim vijftig acts maken hun opwachting tijdens het gratis festival. Van muziekensembles tot koren en van dans tot theater en veel meer.

Meer leuke uittips

Vrijdag 1 juli 2022

Zaterdag 2 juli 2022

Zondag 3 juli 2022

Meer informatie

Wil je meer leuke uittips? Of weten wat er de komende periode allemaal te doen is in de regio Tilburg? Check dan snel onze uit-agenda!