Onbeperkt mimosa’s, paasbrunches en meer: de lekkerste paasmenu’s in Tilburg op een rij!

Pasen staat weer voor de deur! Moet jij de paaslunch dit jaar verzorgen? Geen stress! Er zijn namelijk veel horecazaken die heerlijke paasmenu’s voor je hebben samengesteld. Zo maak je een goede indruk bij je (schoon)familie en heb je geen rommel in huis. Win-win dus! Benieuwd waar je allemaal terecht kunt op zondag 31 maart en maandag 1 april? Lees snel verder!

Ga de uitdaging aan tijdens Pasen bij NondeJeu

Bij NondeJeu kun je al met twee personen genieten van een heerlijke paasbrunch. Laat je verrassen door een samenstelling van de lekkerste brunchgerechten zoals gerookte zalm roosjes, ei en bacon, gevulde broodjes, brie, garnalencocktails, verschillende bruschetta’s en overheerlijke zoete lekkernijen. Ze hebben er voor ieder wat wils, zo kunnen kinderen onder de twaalf jaar genieten van een speciaal samengestelde brunch.

NondeJeu biedt ook de mogelijkheid om jouw paasbrunch te combineren met Prison Island en/of een potje Jeu de Boules! Ze hebben namelijk verschillende arrangementen voor je samengesteld. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor ‘Maximale Paaspret! Dan geniet je van een brunch, één uur Jeu de Boules en anderhalf uur Prison Island. Ideaal voor als je van goed eten én competitie houdt!

Boozy Brunch bij Vine

Wil jij Pasen vieren met onbeperkt mimosa’s? Dan ben jij op Eerste Paasdag bij Vine aan het Piusplein te vinden! Vine organiseert namelijk weer een heerlijke Boozy Brunch. Tijdens deze middag zorgt Vine ervoor dat jullie tafeltje lekker vol gezet wordt met heerlijke hapjes. Vervolgens loopt de brunch over in de borrel. Genoeg reden om lekker te genieten van de zondagmiddagborrel, want de kans is groot dat je de volgende dag – op Tweede Paasdag – vrij bent. De Boozy Brunch kost €49,- per persoon, voor die prijs ben je dus een hele middag onder de pannen. Proost!

Rijkelijk gevulde brunch bij Klooster Nieuwkerk

Bij Klooster Nieuwkerk zijn ze heer en meester in het verzorgen van een onvergetelijke ervaring. Wil jij jezelf in de watten laten leggen tijdens Pasen? Dan ben je bij Klooster Nieuwkerk aan het juiste adres. Ze hebben namelijk een overheerlijke paasbrunch voor je samengesteld.

Paasbrunch bij La Nouvelle Auberge

Geniet tijdens Eerste Paasdag, op 31 maart vanaf 11:30 uur, van een culinaire vijfgangen paasbrunch bij La Nouvelle Auberge! De vijfgangen zijn zorgvuldig samengesteld door Cuisinier Ralph Blaakenburg en zijn keukenteam. Kosten voor deze paasbrunch zijn €54,00 per persoon.

Gezellig en culinair paaslunchen bij Peerkes Hoeve

Brabantse gastvrijheid op z’n best. Dat is waar Peerkes Hoeve voor staat! Zo hebben ze een speciale paaslunch voor je in petto! Ontdek culinaire hoogstandjes tijdens de eerste gang. Hier word je namelijk culinair in de watten gelegd met een verrassingsplankje. Als vervolg geniet je van een verrukkelijk paasdessert. Deze smaaksensatie kost €37,50 per persoon. Voor kinderen onder de twaalf jaar hebben ze de keuze uit de heerlijke gerechten van de lunchkaart. Voor ieder wat wils dus! Kortom, laat je verwennen door de chefs van Peerkes Hoeve en maak samen met je vrienden en/of familie Pasen onvergetelijk!

Pasen high tea bij Lunchroom de Katterug

Laat je tijdens Pasen lekker in de watten leggen bij Lunchroom de Katterug! Op Eerste Paasdag is de horecazaak aan het Stadhuisplein gesloten, maar op maandag 1 april pakken ze extra uit! Dit doen ze met een high tea van maar liefst vier rondes voor slechts €25,50 per persoon. Zo krijg je in de eerste ronde een hartige quiche en aspergesoep. In ronde twee mini carpaccio en een roerei met broodje, als derde ronde serveren ze een philly cheese steak en gyoza kip. Ze sluiten de high tea af met een plank vol zoetigheden.

Easter Roast bij Rosalie

Bij Rosalie pakken ze tijdens Pasen uit met een Easter Roast! Zoals je van Rosalie gewend bent, kun je er terecht voor de lekkerste gerechten. Rosalie is vanaf 13:00 uur op Eerste en Tweede Paasdag geopend. Tijdens de Easter Roast serveren ze vooraf een plateau met verschillende charcuterie, kaas en brood met smeersels. Als hoofdgerecht presenteren ze op schalen diverse items van de grill met geroosterde groenten en aardappeltjes. De paasdag sluiten ze af met een heerlijk, zoet dessert.

Vier Pasen ’t Elfde Gebod

Vanaf 28 maart tot en met 1 april kun je bij ’t Elfde Gebod terecht voor een heerlijk driegangenmenu. Het driegangenmenu kost €42,50. Extra fijn nieuws: het menu is ook vegetarisch te bestellen. Ook kun je een plekje op het terras reserveren!

Paasbrunch bij Villa Vredelust

Wil jij Pasen vieren op een geweldige locatie? Dan is de kans groot dat je bij Villa Vredelust te vinden bent! Op Eerste en Tweede Paasdag kun je bij Villa Vredelust namelijk terecht voor een heerlijke paasbrunch. Ideaal om jouw paasbrunch te combineren met een heerlijke wandeling of fietstocht door Stadsbos 013. Bij Villa Vredelust geniet je van een voorgerecht, een lunchproeverij gepresenteerd op een etagère en geserveerd met heerlijk brood. De middag sluit je af met een speciaal verrassingsdessert!

Paasmenu Smeer’m

Bij Smeer’m in de Tilburgse Spoorzone hebben ze tijdens Pasen weer een heerlijk menu samengesteld. Zo hebben ze een paasmenu voor €24,50 en ook een speciaal paasmenu voor de kleintjes. Dit menu kost €15,50. Benieuwd?

Tip: jouw paasbrunch samenstellen met Lekkernij Tilburg

Vind jij het leuker om zelf jouw paasbrunch samen te stellen? Dan ben je bij Lekkernij Tilburg op de Westermarkt aan het juiste adres. Zo hebben ze bij Lekkernij Tilburg het meest verse broodbeleg voor bij jouw paasontbijt. Daarnaast hebben ze er ook verse grote scharreleieren en heerlijke voorjaarskazen. Naast de voorjaarskazen heeft Lekkernij Tilburg het grootste kaasassortiment van Tilburg. Dus als jij jouw gasten wilt trakteren op een lekkere kaasplank. Is Lekkernij Tilburg jouw place to be!

Extra tip: Blikkenfest bij RAW

Tijdens Pasen staat de zesde editie van Blikkenfest bij RAW op het programma. Tijdens het blikkenfest kun je genieten van maar liefst honderd bieren op blik. Gedurende het hele weekend zijn er verschillende dj’s die de lekkerste plaatjes draaien. Uiteraard kun je er ook genieten van lekkere hapjes voor bij je bieren!