Nieuws

Rix op de stoep met signature dish
Let op! Dit artikel is al 270 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Uiteten in eigen huis: koks Gastrobar RIX koken signature dish bij jou op de stoep

Een kok op de stoep? Dat kan van donderdag 29 oktober tot en met 1 november letterlijk in Tilburg. De koks van Gastrobar RIX springen namelijk creatief om met de horecasluiting en komen bij jou op de stoep koken. Hun signature dish welteverstaan. En zo kun jij thuis genieten van een heerlijke maaltijd van een restaurant, zonder dat je de deur uit hoeft en zonder dat je de koks binnen hoeft te laten.

Met een Parmezaanse kaas van 18 kilogram rijden de koks van Gastrobar RIX dit weekend door Tilburg om hun signature dish Pasta Truffel Parmasanic te maken. Dit is een heerlijke lintpasta met truffelsaus die wordt gemaakt in de kaas. Door te flamberen komt er een heerlijke kaaslaag om de pasta.

Veel Tilburgers kennen dit gerecht van Gastrobar RIX al en komen er regelmatig voor terug aan het Piusplein. Nu draaien ze de rollen om en komen ze naar jou toe met het gerecht.

Vooraf reserveren

Je kunt de Pasta Truffel Parmasanic vanaf twee personen bestellen voor €19,50 per persoon. Daarvoor geniet je van de Pasta Truffel Parmasanic die bij jou op de stoep wordt bereid, een vers broodje en een groene salade. Optioneel kun je er ook een fles huiswijn voor €19,50 bij bestellen of ter afsluiting van je avond een grand dessert voor €8,50 per persoon.

Lijkt het jou leuk om van dit gerecht te genieten en de koks van Gastrobar RIX bij jou op de stoep aan het werk te zien? Reserveer dan door te mailen naar info@rix-tilburg.nl. Vermeld duidelijk je naam, adres, welke dag en gewenste tijdstip. Aangezien ze natuurlijk maar op één adres tegelijk kunnen zijn, spreken ze een tijdsblok van een uur af waarin ze langs zullen komen.

Creatief tijdens coronacrisis

Eigenaar Ricky Spijkers van Gastrobar RIX heeft al meerdere malen zijn creativiteit laten zien tijdens de coronacrisis. Zo ging hij als een van de eerste restaurants thuisbezorgen tijdens de eerste coronagolf, lanceerde hij het eerste VR restaurant van Nederland en gaf hij een diner in een reuzenrad. Voor al deze inspanningen werd Ricky al eens beloond met de titel ‘impactmaker van het kwartaal’ door wethouder Berend de Vries.