Van Mossel lanceert unieke valentijnscampagne: 48 uur genieten van een Fiat 500 en kans op weekend naar Italië

proefrit fiat 500

Italië: het is misschien wel het meest romantische land van de wereld. Met prachtige steden, schitterende natuur en heerlijk eten & drinken. En aangezien Valentijnsdag op 14 februari op het programma staat, is het tijd om jouw valentijn te verrassen. Wil jij nu écht uitpakken? Dan hebben we een goede tip voor je. 

Van Mossel heeft namelijk een hele gave actie! Tot 14 maart (ja de valentijnsactie duurt maar liefst een maand) kun je namelijk samen met je date een 48 uurs proefrit in de volledig elektrische Fiat 500 reserveren. Je maakt dan ook nog eens automatisch kans op een verzorgd weekendje Italië.

Iets voor jou en je date? Het werkt heel simpel. Je nodigt je valentijn uit om op date te gaan, de gelukkige ontvangt een uitnodiging en kan een datum plannen, de dichtstbijzijnde Fiat-dealer neemt contact op om de datum te bevestigen en de elektrische Fiat 500 staat op de afgesproken dag en tijd klaar om 48 uur lang getest te worden. Zo kun je uitgebreid testen hoe het is om elektrisch te rijden én maak je indruk op je date. Het comfort van elektrisch rijden, altijd automaat, lievelingsmuziek op en geen geronk van een motor. Alleen nog je bestemming uitzoeken om heen te gaan en rijden maar.

Reserveer nu jouw proefrit

Wil jij je verzekeren van een proefrit in de Fiat 500 samen met je valentijn? Dat kan via deze website. Hier staat stap voor stap wat je moet doen om de reservering te maken.

Meer Valentijntips

Ben je op zoek naar meer tips om je Valentijn mee te verrassen? Of wil je de verrassing van de Fiat 500 combineren met een andere verrassing? Check dan dit artikel voor inspiratie.