Oliebollen eten in Tilburg: check hier de plekken waar je de lekkerste oliebollen kunt kopen!

oliebollen tilburg

Oud & nieuw komt in zicht en dat betekent dat we weer gaan genieten van heerlijke oliebollen. Maar waar kun je nu bij jou in de buurt lekkere oliebollen halen en wat betaal je voor die oliebollen? Wij geven je alvast wat fijne tips. Lees snel verder. 

Uitgelichte tips!

Oliebollen thuisbezorgd door Brood op Maat

Oliebollen thuisbezorgd van Brood op Maat
Het is nu gewoon mogelijk om de meest verse oliebollen gewoon bij je thuis te laten bezorgen. Naast oliebollen, rijdt Eric ook naar je toe met verse appelbeignets en worstenbroodjes uit eigen bakkerij.
Bestel ze via de website van Brood op Maat. Natuurlijk kun je ze vervolgens ook gewoon afhalen aan de Jac. van Vollenhovenstraat 321 in Tilburg Noord.

Limoncello oliebollen bij Pulcinos in de Nieuwlandstraat

Bij Pulcinos in de Nieuwlandstraat kun je heerlijke limoncello oliebollen kopen. De oliebollen worden gemaakt door bakkerij BROODopMAAT en in de oliebollen zit een heerlijke bakkersroom met de limoncello van het Tilburgse limoncello-merk Pulcinos erin verwerkt. Een limoncello oliebol kost €1,50 per stuk en je kunt ook je bestelling plaatsen als je rond de jaarwisseling wilt genieten van deze oliebollen.

Oliebollenkraam Intratuin Tilburg

De oliebollenkraam bij Intatuin blijft open! Op de parkeerplaats van Intratuin Tilburg in Tilburg-Zuid staat een oliebollenkraam waar je fantastische oliebollen kunt kopen. Naast oliebollen en krentenbollen verkopen ze ook Nutella-bollen, Oreo-bollen, Berlinerbollen en appelbollen. Ook verkopen ze churro’s, appelbeignets en wafels. De kraam is elke dag geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Op Oudjaarsdag zijn ze vanaf 08:00 uur geopend. Eerste en Tweede Kerstdag is de kraam gesloten.

Gebakskramen Richard Voets

In heel Tilburg vind je gebakskramen van de oliebollen-gigant Richard Voets. Hij scoort al jarenlang heel hoog in verschillende oliebollentesten. Zo is hij de laatste jaren uitgeroepen tot Nederlands beste oliebollenbakker in de nieuwe oliebollentest van oliebollentestonline.nl. Ook in andere oliebollen ranglijsten gooien de oliebollen van Richard Voets hoge ogen. Je vindt de gebakskramen van Richard op de Heyhoef, bij de Hornbach en op de Westermarkt.

Je kunt er helemaal coronaproof en in de buitenlucht oliebollen kopen en op Oudjaarsdag zijn ze zelfs vanaf 06:00 uur geopend.

Oliebollen van Mijske, een piepjong onderneemstertje

Een eervolle vermelding voor Mijske Nina. In de zomer maakt ze mensen blij met haar eigen ijskarretje. Rondom de feestdagen bakt ze oliebollen en bezorgt ze bij je thuis. Check snel haar website of Facebookpagina.

Meer plekken waar je oliebollen kunt kopen

 • Gastrobar RIX: ze verkopen de oliebollen van bakkerij BROODopMAAT, hebben een pick-up point, bezorgen oliebollen thuis en je kunt er ook terecht voor andere winterse lekkernijen.
 • De Vos en de Craen: je kunt van tevoren bestellen en voor de jaarwisseling ophalen.
 • Het Ketelhuis: in het kraampje kun je verschillende oliebollen kopen, maar ook snert, broodje worst deluxe en veel meer.
 • Intermezzo: naast oliebollen kun je er ook hun heerlijke ijs kopen tijdens de feestdagen.
 • Pannenkoekenbakker Heuvelstraat: je kunt hier naast heerlijke poffertjes ook oliebollen kopen.
 • Babbo: verkopen richting de jaarwisseling ook heerlijke oliebollen.
 • Karakter Tilburg: op 31 december kun je hier oliebollen kopen
 • Café Dongewijk: oliebollen drive-thru in de Reeshof.
 • Dré aan het Frans van Spaendonckplein bij de Aldi (draaiend huis)
 • Wagnerplein: een oliebollenkraam met heerlijke oliebollen en veel meer
 • Pieter Vreedeplein: lekkere oliebollen, wafels, beignets en meer
 • Besterdring: ook hier staat een oliebollenkraam
 • Korvelseweg: natuurlijk kun je ook aan de Korvelseweg weer een oliebollenkraam vinden